€ 9,50
€ 7,60
(€ 10,13 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 1,90)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van iWhite Instant Whitening Tandpasta

Deze tandpasta met drievoudige werking herstelt de natuurlijke witheid van uw tanden en verzorgt uw gebit het hele jaar door. 

De actieve whitening formule gaat tandverkleuring tegen en bestrijdt tandplak. Daarnaast bevat iWhite Instant Whitening Tandpasta fluoride, dat uw tanden sterker maakt en remineraliseert.

Gebruik iWhite Instant Whitening Tandpasta in combinatie met iWhite Instant Whitening Mondwater en de iWhite Instant Whitening kit voor een optimaal resultaat.

Ingredienten
Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Cyclodextrin, Disodium Pyrophosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Aroma ,Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Sodium Saccharin, Limonene, CI 77891

Gebruik
Voor dagelijks gebruik

Indicatie

Behandelt het tandoppervlak en onderliggende tandvlekken grondig met actieve witmakende formule.
- Whitening op en onder het tandoppervlak
- Voorkomt tandvlekken
- Diepgaande whitening
- Herstelt het tandglazuur
- Intense whitening dankzij PAP en microkristallen

Gebruik van iWhite Instant Whitening Tandpasta

Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Poets uw tanden grondig na elke maaltijd of ten minste twee keer per dag voor een optimaal resultaat. Of volg het advies van uw tandarts of dokter.

Ingrediënten iWhite Instant Whitening Tandpasta

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Cyclodextrin, Disodium Pyrophosphate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Lauryl Sulfate, Citric Acid, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Phtalimidoperoxycaprioc Acid, Sodium Saccharin, Limonene, Cl 77891.

Bevat Natriumfluoride (1450 ppm F)

Waarschuwing

- Slik de tandpasta niet in.
- Niet bestemd voor kinderen jonder dan 12 jaar.
- Vermijd contact met de ogen.
- Mag enkel gebruikt worden zoals aangegeven.
- Bewaar op een koele en droge plaats tussen 2°C en 25°C.
- Bevat natriumfluoride
€ 9,50
€ 7,60
(€ 10,13 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Iwhite instant whitening tandpasta

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je merkt wel resultaat, maar je moet de tube helemaal opgebruiken eer je iets ziet.Ik gebruik het af en toe om tanden weer wat witter te maken. Is beter dan gewone whitening tandpasta.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is een primeur...... en niets te zeggen...... zeer effectief..... te combineren met het mondspoelmiddel van hetzelfde merk! En een bevredigend resultaat! Ik raad het aan!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik het al 10 dagen en ik zie al een verschil; ik raad het sterk aan; mijn man was erg terughoudend maar hij kan het verschil alleen maar opmerken en gebruikt het op zijn beurt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een proper gebit is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Iwhite tandpasta helpt je tanden witter te maken in enkele dagen. Ik gebruik nog andere tandpasta's ook maar dan in combinatie met Iwhite.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik poets mijn tanden dagelijks met 2 verschillende soorten tandpasta. 's Avonds poets ik 2maal met i-White instant. Het is een zachte tandpasta, een gemakkelijke tube en geeft een frisse smaak. Aangezien ik niet altijd met i-White poets heb ik (nog)niet die super witte tanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tandpasta is zeer goed van smaak en je moet hem wel enkele weken blijven gebruiken voor je een verschil begint te zien , maar daar doe we het toch voor zeker :)

iWhite Instant Whitening Tandpasta kopen

Je kan iWhite Instant Whitening Tandpasta van het merk iWhite, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden