€ 11,50
€ 9,20
(€ 18,40 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 2,30)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van iWhite Instant Whitening Mondwater

iWhite Instant Whitening Mondwater lost tandverkleuringen op zonder de tanden of het tandvlees te beschadigen. Het verwijdert en voorkomt de vorming van nieuw tandplak, en zorgt zo voor een intens witte, stralende glimlach. 

De aanwezigheid van blauwe covarine in de formule zorgt voor een onmiddellijke optische whitening. De formule bevat bovendien fluoride ter versterking van uw tanden. Schud de fles goed voor gebruik om de drievoudige werking te activeren.

Gebruik iWhite Instant Whitening Mondwater in combinatie met de de iWhite Instant Whitening Tandpasta en de iWhite Instant Whitening kit voor een optimaal resultaat.

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Sodium Hexametaphosphate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phthalimido-peroxy-caproic Acid, Aroma, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Acesulfame Potassium, CI74160, Sodium Laureth Sulfate, O-Phenylphenol

Gebruik
Gebruik iWhite Instant Whitening Mondwater in combinatie met de de iWhite Instant Whitening Tandpasta en de iWhite Instant Whitening kit voor een optimaal resultaat.

Indicatie

Onmiddellijke glans en wittere tanden dankzij de drievoudige werking met dit mondwater.
- Schudden voor gebruik
- Onmiddellijk witmakend effect vanaf het eerste gebruik
- Tanden worden intens wit bij dagelijks gebruik
- Frisse smaak
- Alcoholvrij

Gebruik van iWhite Instant Whitening Mondwater

Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar. Gebruik het mondwater twee keer per dag na het poetsen voor een optimaal resultaat. Spoel uw mond grondig tussen de tanden gedurende 30 seconden en spuug het mondwater daarna uit. Slik het mondwater niet in. Wacht 30 minuten met eten en drinken nadat u uw mond hebt gespoeld.

Ingrediënten iWhite Instant Whitening Mondwater

Aqua, Glycerin, Sodium Hexametaphosphate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Phtalimido-peroxy-caproic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Acesulfame Potassium, Cl 74160, Sodium Laureth Sulfate, O-Phenylphenol.

Bevat natriumfluoride (220ppm F)

Waarschuwing

- Slik het mondwater niet in
- Niet bestemd voor kinderen jonger dan 12 jaar.
- Vermijd contact met de ogen
- Mag enkel gebruikt worden zoals aangegeven.
- Bevat ntriumfluoride
- Maakt enkel natuurlijke tanden wit
- Stop met de behandeling indien u pijn ondervindt of overgevoelig reageert.
- Het gebruik van het product wordt afgeraden indien u allergisch bent aan een van de ingrediënten
- Bewaar op een koele en droge plaats tussen 2°C en 25°C.
€ 11,50
€ 9,20
(€ 18,40 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Iwhite instant whitening mondwater

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  In tegenstelling tot wat er is aangekondigd, is dit naar mijn mening geen wonderproduct! Ik gebruik dit product al twee weken en heb nog steeds geen verschil in de tint van mijn tanden opgemerkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De smaak is een beetje aan de zoete kant ! Ik heb wel de indruk dat het iets doet. De snelle levering van Farmaline is zeker ook een pluspunt. Iwhite
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het product laat inderdaad een licht witmakend effect achter, maar mijn tanden zijn van nature niet erg wit, ik gebruik het al ongeveer twee weken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is sinds enkele maanden mijn standaard mondwater! Het heeft echt een versterkend en witmakend effect op de tanden en zelfs het tandvlees. Vroeger bestelde ik het via de originele website maar dankzij leuke kortingen, ben ik mijn product hier komen zoeken. Zeker een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  I-white instant mondwater is heel doeltreffend; reeds na enkele keren te gebruiken merk je op dat je tanden witter zijn. ideaal om op regelmatige basis te herhalen. Heel fris van smaak;

iWhite Instant Whitening Mondwater kopen

Je kan iWhite Instant Whitening Mondwater van het merk iWhite, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Witte Tanden