€ 6,70
€ 5,63
(€ 7,51 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 1,07)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/11/2018

Omschrijving van Homeofresh Bio Tandpasta Chlorofyl

Tandpasta zonder fluor met plantaardige bestanddelen. Deze hebben tandvleesversterkende, antiseptische en wondhelende eigenschappen.

De tandpasta is vrij van synthetische zoetstoffen, kleurstoffen, antiseptica e.d. en bevat geen menthol (dus verenigbaar met homeopathie)

Ingrediënten Homeofresh Bio Tandpasta Chlorofyl

Aqua purificata, Hydrated Silica, Glycerin, Sorbitol, Xylitol, Sodium Laurylsarcosinate, Xanthan gum, Glycyrrhiza glabra, Polysorbate 20, Aroma, Titanium Dioxyde, Ammon. Glycyrrhizaat, Benzoëc Acid, Allantoën, Calendula Extract, Plantago Extract, Usnea Barbata Extract, Myrrha oil, Pimenta acris oil, Tocopherol.

Homeofresh Bio Tandpasta Chlorofyl 75 ml
€ 6,70
€ 5,63
(€ 7,51 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Homeofresh bio tandpasta chlorofyl

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als homeopaat-gebruiker poets ik reeds jaren mijn tanding met Homeofresh: krachtig, fris, goed onderhoud van mijn tanden en tandvlees. Een aanrader!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een heel goede tandpasta voor kinderen met een doeltreffend resultaat,ook om aan te passen en eventueel over te schakelen naar andere tandpastas .De tandjes worden zo grondig gepoetst
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger regelmatig last van aften gehad, sinds ik homeofresh gebruik heb ik er geen last meer van de moeite om het eens uit te testen ! Ik ben er gelukkig van af !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De smaak is zeer zoet en het resultaat zeer bevredigend. Aanbevolen supplement voor homeopathische behandelingen. Voor regelmatig gebruik na de maaltijd heb ik hem bij de gootsteen geplaatst en niet in de badkamer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de tandpasta nu een aantal weken. ik vind het een fijne frissmakende tandpasta zonder onnodige toevoegingen die zorgt voor schone tanden en een frisse adem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een perfecte tandpasta. Smaakt lekker en is compatibel met homeopatische middelen. Je merkt ook dat je tanden echt schoon zijn, dat geeft een aangenamer gevoel dan tandpasta met citroen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze tandpasta is goed te combineren met homeopathie, de tandpasta heeft een goede smaak, ik heb heel gevoelige tanden en gebruikte voordien sensodyne, maar omdat deze geen resultaat gaf ben ik overgeschakeld naar homeofresh omdat ik een gezondere tandpasta wilde gebruiken, voor gevoelige tanden geeft homeofresh ook geen verlichting, voor de rest prima product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede tandpasta om te gebruiken wanneer je homeopathische medicijnen gebruikt. Zachte en frisse chlorofylsmaak. Wanneer ik geen homeopathische medicijnen gebruik verkies ik wel een gewone tandpasta met muntsmaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede keuze tandpasta bij gebruik van homeopathie. Goede textuur en frisse smaak. Goed voor tanden en tandvlees. Een frisse mond na het poetsen. Tevreden gebruiker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Opnieuw geprobeerd met 1 stuk te bestellen en super tevreden van jullie produkt. Zal zeker nog bestellingen plaatsen online via jullie site. Doe zo verder.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De voordelen van de homeofresh tandpasta zijn voor mij: de natuurlijke ingrediënten, het perfect gebruik ervan samen met een homeopathische behandeling omdat er geen munt in zit, de textuur. Persoonlijk vind ik de citrus- en anijsversie aangenamer en zachter van smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangename tandpasta die niet te sterk smaakt. Perfect combineerbaar met homeopathie. Persoonlijk vinden we de chlorofyl versie de meest frisse variant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doeltreffend, lekkere smaak en natuurlijke frisheid van chlorofyl gegarandeerd! Geen nevenwerking met homeopathische middelen. En bovendien is het bio!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  In se een goede tandpasta die de tanden grondig reinigt; Ik wen echter niet aan de smaak, maar smaken kunnen nu eenmaal verschillen.

Homeofresh Bio Tandpasta Chlorofyl kopen

Je kan Homeofresh Bio Tandpasta Chlorofyl van het merk Unda, geproduceerd door UNDA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Homeopathische Tandpasta