Herôme Cuticle & Nail Remedy 2 g

€ 15,50
€ 13,95
Bespaar 10% (€ 1,55)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Herôme Cuticle & Nail Remedy

Herôme Cuticle & Nail Remedy

Voor de verzorging van de nagelriemen is er ook Cuticle & Nail Remedy. De 'Wonderpen'. Handig om mee te nemen en handig in gebruik: kalmerend, verzorgend en herstellend voor nagelriemen en nagels.
Je nagelriemen hebben vaak aandacht nodig, want ze zijn kwetsbaar (uitdrogen, vastgroeien, inscheuren) en tegelijk de basis voor mooie en gezonde nagels. De Wonderpen biedt de optimale verzorging voor nagelriemen en nagels.

 • Optimale verzorging voor nagels en nagelriemen
 • Kalmeert, verzorgt en herstelt de nagels en nagelriemen
 • Makkelijk in gebruik door handig kwastje 

Gebruik van Herôme Cuticle & Nail Remedy

De Herôme Cuticle & Nail Remedywonderpen is verpakt in een handig pensysteem. Verwijder de beschermdop aan beide kanten van de pen. Druk een paar keer op de achterkant van de pen, waardoor een druppel van het serum vrijkomt.
Herôme Cuticle & Nail Remedy 2 g
€ 15,50
€ 13,95

Laatste reviews en ervaringen met Herôme cuticle & nail remedy

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een super gemakkelijk product, dat snel en makkelijk aangebracht wordt s'avonds! Heeft snel resultaat en hoort bij de dagelijkse verzorging s'avonds!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over deze nagelpen. Ik merkte direct resultaat na gebruik! Met twee dagen zijn de kloofjes weg. Deze pen is zeer gemakkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pen is uiterst gemakkelijk een aangewezen om op de nagels te gebruiken. Door een druk op staart van de pen wordt het penseel bevochtigd met het product en is gemakkelijk op nagels en nagelranden aan te brengen, zoals nagellak. IK heb reeds duidelijk resultaat na een week gebruik en ben er dus totaal voor gewonnen.

Herôme Cuticle & Nail Remedy kopen

Je kan Herôme Cuticle & Nail Remedy van het merk Herôme, geproduceerd door DIACOSMO BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Nagels > Nagelriemverzorging
EHBO & Thuiszorg > Manicure & Pedicure > Nagels > Nagelriemverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Behandelingen