Herôme Cuticle Cream 15 ml

€ 9,95
€ 8,96
Bespaar 10% (€ 0,99)
Op voorraad

Omschrijving van Herôme Cuticle Cream

Herôme Nagelriemcrème biedt de oplossing voor gescheurde en geïrriteerde nagelriemen. Deze rijke crème met vitamine F, Aloë Vera en Bisabol herstelt droge en (in)gescheurde nagelriemen en heeft een ontstekingsremmende werking. Het voorkomt en bestrijdt harde nagelriemranden en maakt ze soepel en zacht. Ideaal om mee te masseren of de huid te laten herstellen tijdens de nacht. De crème geeft haar werking ook voor de nagelriemen van teennagels. Bij gebruik van de Herôme Nail Hardeners wordt de Herôme Cuticle Cream geadviseerd.

Indicatie

Voor droge, harde en pijnlijke nagelriemen. Herstelt de droge en ingescheurde nagelriemen.

Gebruik van Herôme Cuticle Cream

Breng de Herôme Cuticle Cream aan op de nagelriem en masseer goed in. Bij voorkeur voor het slapen gaan opbrengen, zodat de crème de hele nacht kan inwerken. Verzorg overdag de nagelriemen met de Herôme Cuticle & Nail Remedy Pen.

Ingrediënten Herôme Cuticle Cream

Belangrijkste ingrediënten
Aloë Vera – regenererend
Bisabolol – kamille, ontstekingswerend en ontsmettend
Kaneel – circulatie
Citroen – stimulerend, zuiverend
Vitamine F – soepelheid
Glycerine – Vochtbindend
Allantoine – Verzachtend, huidherstellend
Herôme Cuticle Cream 15 ml
€ 9,95
€ 8,96

Laatste reviews en ervaringen met Herôme cuticle cream

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij deze crème kan ik mijn nagels mooi verzorgen. De nagelriemen verliezen hun stugheid waardoor je ze gemakkelijk kan "terugduwen" en je nagel zijn vorm behoud.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product dat met de nodige zorg een heel goed resultaat geeft! Bij een probleem met de nagelriemen is het echt onmisbaar,elke avond en na enkele dagen al resultaat!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel efficiënte crème die scheurtjes en harde nagelriemen voorkomt. Sinds ik dit gebruik zijn mijn nagelriemen heel netjes en verzorgd, en heb ik een goeie manicure thuis!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffende crème, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Herome heeft een goede reputatie als nagelspecialist. Ik hou van deze crème, ik breng het iedere avond aan voor het slapen gaan.

Herôme Cuticle Cream kopen

Je kan Herôme Cuticle Cream van het merk Herôme, geproduceerd door DIACOSMO BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Nagels > Nagelriemverzorging
EHBO & Thuiszorg > Manicure & Pedicure > Nagels > Nagelriemverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Behandelingen