Herôme Caring Nail Polish Remover 120 ml

€ 10,95
€ 9,86
Bespaar 10% (€ 1,09)
Op voorraad

Omschrijving van Herôme Caring Nail Polish Remover

Herôme Caring Nail Polish Remover is een acetonvrije nagellakremover die de nagels reinigt en uitdroging van de nagels voorkomt. De Caring Nail Polish Remover is zeer mild en zacht van samenstelling. De ingrediënten Lanoline en D-panthenol geven de nagel glans en behouden de flexibiliteit van de nagels. Herôme Caring Nail Polish Remover is niet alleen effectief, ook de geur is bijzonder aangenaam. Deze nagellakremover sluit volledig aan op de andere producten van Herôme. Tevens kan de Herôme Caring Nail Polish Remover gebruikt worden bij kunstnagels.

Indicatie

Milde aceton vrije remover die uitdroging van de nagel voorkomt. Ook geschikt voor kunstnagels.

Gebruik van Herôme Caring Nail Polish Remover

Het beste resultaat wordt bereikt als een kleine hoeveelheid Herôme Caring Nail Polish Remover op een droog watje wordt aangebracht en dit watje vervolgens even op de te reinigen nagel inwerkt. Met het watje het vuil of de lak van de nagel vegen en de nagel is weer brandschoon en verzorgd!
TIP: Verwijder lak altijd vanaf de nagelriem richting nagelrand. Hierdoor wordt voorkomen dat er lak onder de nagelriem komt, waar het erg moeilijk te verwijderen is.
Herôme Caring Nail Polish Remover 120 ml
€ 10,95
€ 9,86

Laatste reviews en ervaringen met Herôme caring nail polish remover

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ik vind de Herôme caring remover een zeer goed product om de nagellak van mijn nagels te verwijderen, de geur is aangenaam, mijn nagels drogen niet uit en hebben een mooie glans!

Herôme Caring Nail Polish Remover kopen

Je kan Herôme Caring Nail Polish Remover van het merk Herôme, geproduceerd door DIACOSMO BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Nagels
EHBO & Thuiszorg > Manicure & Pedicure > Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Dissolvant