€ 32,00
€ 22,08
Bespaar 31% (€ 9,92)
Promotie -31% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Heliocare Oral Zonbescherming Capsules

Heliocare Oral capsules beschermen de huid van binnenuit tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Ze helpen veroudering door de zon te voorkomen en zorgen ervoor dat de huid makkelijker bruint en ook langer bruin blijft. Ze bevatten onder andere Fernblock®, een exclusieve werkzame stof waarvan kon worden bewezen dat ze al na één enkele dosis bescherming biedt: ze beschermt de natuurlijke weerstand van de huid, beschermt tegen zonnebrand, helpt het cel-DNA te herstellen en neutraliseert vrije radicalen. De combinatie met bètacaroteen zorgt ervoor dat de huid makkelijker bruint. Heliocare Oral biedt een homogene en uniforme bescherming van de hele lichaamsoppervlakte. Dit voedingssupplement is geschikt voor alle huidtypes, met name voor wie extra bescherming nodig heeft en voor wie langer bruin wil blijven.

Heliocare® Oral werd speciaal ontwikkeld voor iedereen die extra bescherming tegen de zon kan gebruiken: bij blootstelling aan felle zon, zowel in de vrije tijd (vakantie, openluchtrecreatie…) als tijdens het werk, voor lichte fototypes, bij zonneallergie en bij een voorgeschiedenis van huidkanker.

Indicatie

Een voedingssupplement dat de huid van binnenuit helpt beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon.

Gebruik van Heliocare Oral Zonbescherming Capsules

Neem 1 capsule met een groot glas water. Gebruik aanvullend altijd een zonnebrandcrème.

Ingrediënten Heliocare Oral Zonbescherming Capsules

Fernblock 240 mg
Groene thee 50 mg
Bètacaroteen 4,8 mg
€ 32,00
€ 22,08

Laatste reviews en ervaringen met Heliocare oral zonbescherming capsules

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Correcte levering zoals altijd, maar nog niet gestart met deze kuur. Ga binnen een week starten, hopelijk helpt het bij het voorkomen van zonne-allergie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  echt tevreden van dit product , ik gebruik het bijna 2 maanden , ik bruin makkelijker , intenser en blijf ook langer mijn kleur behouden , een topprodukt voor mij !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Binnen enkele weken gaan we ze innemen voor ons vertrek op reis + tijdens de reis,ik zal dan pas volledig kunnen oordelen over dit product,maar voor mij heb ik er een goed gevoel voor over.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit zeer goede product bereidt de huid voor op de zon, vooral bij zonneallergie. Hij werd mij enkele jaren geleden aanbevolen door mijn dermatoloog... Ik beveel hem aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit product om mijn huid voor te bereiden op de zon. Ik heb dit vorig jaar voor het eerst gebruik en vind het een goed product. Ik heb geen last gehad van zonnebrand of allergie van de zon.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ken het product omdat ik het al geprobeerd heb voor de kwetsbare huid en bovendien is het op de boerderij goedkoper dan in de apotheek dus ik ben twee keer winnaar
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik neem deze vitaminen in tegen de negatieve effecten van de zon, puistjes, jeuk en andere.... Ik ben tevreden met één capsule per dag om huidproblemen te voorkomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft mij snel van de uitslag door zon allergie verlost. Bij mijn eerstvolgende vakantie naar de zon zal ik pas echt weten of dit produkt mij voldoende kan helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Enorme tevredenheid over dit product. Doet echt wat het moet doen. Ook aangaande de levering was ik heel tevreden. Alles was netjes op tijd thuis geleverd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sterk geadviseerd door mijn dermatoloog. Al meer dan 20 jaar heb ik in de zomer lucitis op mijn armen, rug, bovenlichaam, dijen en benen. Behalve het gezicht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product supplementair op de gewone zonbescherming en dit op aanraden van mijn dermatologe. Ik begin met inname zo gauw de zon van de partij is. Heel tevreden van. Geen jeuk of uitslag meer.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had de bestelling volgens afgesproken levertijd. Ik heb het nog niet gebruikt gezien ik pas in september op reis ga. Erna zal ik wel kunnen oordelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt, gebruikt het atijd voor we op reis vertrekken.dan hebt geen zonnebrand!En is niet schadelijk voor de gezondheid wat ik ook zeer belanrijk vindt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer doeltreffend vooral indien je zonneallergie hebt. Het geeft naast bruining een natuurlijke gouden kleur, de huid wordt mooier en glanzender.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind het een heel goed product om je huid maximaal voor te bereiden op de zon zodat je huid een minimum aan schadse kan ondervinden en je bruint daarna ook veel gemakkelijker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed, ook de bestelling was binnen de afgesproken tijd. Alleen op de site is het wat zoeken naar het product, er zijn zoveel producten in uw gamma.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de Heliocare capsules nu al 3 jaar op aanraden van mijn dermatoloog en het resultaat is verbluffend. Vroeger kreeg ik tijdens de vakantie gegarandeerd zonne-acnè, terwijl ik daar door het gebruik van Heliocare helemaal geen last meer van heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aan te raden, zeker in het voorjaar voor je naar de zon gaat. Als je last hebt van snel verbranden is dit een hulpmiddel. Ook je huid knapt ervan op!

Heliocare Oral Zonbescherming Capsules kopen

Je kan Heliocare Oral Zonbescherming Capsules van het merk Heliocare, geproduceerd door HDP MEDICAL INT. , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Zon
Vitamines & Voedingssupplementen > Zon
Welzijn & Gezondheid > Huid > Zon
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Supplementen