€ 6,39
€ 5,50
(€ 7,33 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 0,89)

Omschrijving van Hansaplast Anti-Eelt Intense Crème

De Hansaplast Anti-Eelt Intense Crème is de ideale anti-eelt verzorging. De voedende formule verzorgt de huid intensief en maakt de voeten zacht. 

Eelt is een gebied met verdikte huid, vooral op de zolen en hielen van de voeten. Eelt ontstaat op plaatsen waar de huid gedurende lange tijd wordt blootgesteld aan druk en wrijving. De buitenste laag van de huid, de opperhuid, reageert door laag voor laag vereelte huid op te bouwen en te vormen.

Om effectief eelt te verwijderen en je voeten zacht te houden, kan je best geregeld een voetcrème zoals Hansaplast Anti-Eelt Intense Crème gebruiken. Op die manier verwijder je eelt, verminder je de kans dat het eelt terugkomt en geef je een intense verzorging aan je voeten.

Indicatie

De Hansaplast Anti-Eelt Intense Crème verwijdert eelt effectief.

Voor een zeer droge huid met eelt. 
Diepgaande werking. 

Gebruik van Hansaplast Anti-Eelt Intense Crème

Breng een kleine hoeveelheid aan op je vochtige voeten, vooral op de voetzolen en op de plaatsen van eeltvorming. Masseer de crème in met een lichte druk. Spoel zorgvuldig af met warm water en droog je voeten goed af.
Hansaplast Anti-Eelt Intense Crème 75 ml
€ 6,39
€ 5,50
(€ 7,33 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Hansaplast anti-eelt intense crème

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze anti eelt crème helpt om je voeten zachter te maken. Zachte crème die gemakkelijk intrekt De eelt verzacht en je voeten voelen lichter aan Aangenaam gevoel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik dit artikel gebruik, heb ik nooit meer klokjes tussen de tenen en eelt onder mijn voeten is zachter. Is aangenaam in gebruik en voelt niet vet aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hanaplast Anti eelt crème is een zeer goed product en geeft de huid een zachte en ook een helende werking. Voor mij is er na een week behandeling een 80 procent verbetering van de eelt. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zorgt snel voor versoepeling van pijnlijke eeltplekken. Reeds na 3 dagen merkte ik het verschil. Dringt redelijk snel in de huid maar blijft kleverig als je geen kous gebruikt.

Hansaplast Anti-Eelt Intense Crème kopen

Je kan Hansaplast Anti-Eelt Intense Crème van het merk Hansaplast, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen