€ 6,25
€ 5,25
Bespaar 16% (€ 1,00)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Halita Tongschraper

Verwijdert plak en bacteriën van de tong.

 

Indicatie

Essentieel als onderdeel van de dagelijkse mondhygiëne 
Draagt effectief bij aan het voorkomen en bestrijden van slechte adem
Verwijdert de plaquelaag en bacteriën van de tong
Verbetert de mondhygiëne
Uit klinisch onderzoek blijkt dat een tongreiniger effectiever is in het bestrijden van slechte adem dan een tandenborstel

Gebruik van Halita Tongschraper

Afhankelijk van de plaquevorming op de tongrug 1 of 2x daags gebruiken
Haal de gladde kant van de tongreiniger een aantal keren over de tongrug (oefen hierbij niet teveel kracht uit)
Draai eventueel de tongreiniger om en maak de groef in het midden van de tong schoon
Het reinigen van de tong met de tongreiniger kan 's ochtends effectiever zijn vanwege de opeenhoping van de bacteriën gedurende de nacht ervoor. Het tongreinigen 's avonds is echter vaak beter te verdragen; minder kokhalsneigingen
Gebruik aanvullend de andere Halita producten bij zwaardere klachten
Vraag een vetrouwenspersoon uw adem te controleren na start van de behandeling 

€ 6,25
€ 5,25

Laatste reviews en ervaringen met Halita tongschraper

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn tandarts gaan gebruiken. Helpt om de bacteriën snel en eenvoudig te verwijderen na het tandenpoetsen. Frisse adem en goede reiniging.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dagelijks een tongschraper. Deze is heel sterk en van goede kwaliteit. Het helpt om een frisse adem te behouden. Gemakkelijk schoon te maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed hulpmiddel om de tong netjes te houden en slechte adem te voorkomen. Het product werkt naar behoren. Ik gebruik dit al jaren en zou het niet meer willen missen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  hallo wel anders of mijn vorige hopelijk even sterk maar gaat goed want dat helpt wel we zullen zien ik kan nog altijd zo ene bestellen die ik voordien had
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een handige en sterke tongschraper die zeer goed reinigt en waar je makkelijk ook de plaats achteraan de tong kan bereiken, alsook de zijkanten van de tong. Ik gebruik de tongschraper elke avond voor het slapengaan. Supertevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met de halita tongschraper heeft u in enkele seconden een frisse adem 's ochtends. Even naspoelen met lauw water en daarna de tanden poetsen. Fris gevoel gegarandeerd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van tandarts gaan gebruiken om bacteriën en plak te verminderen. Aangenaam in gebruik en heb een veel frisser gevoel . Ik gebruik deze 's morgens en 's avonds.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze plastic tongschraper ligt niet alleen goed in de hand, is ideaal van vorm om je tong proper te schrapen en is ook nog goedkoop .Ik ben hier helemaal tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tongreiniger Halita is erg handig in gebruik. Ik gebruik dit 2x/dag. Helpt een goed ruikende adem te bevorderen in combinatie met hygiënische mondzorg en gezonde voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de beste tongschreper die ik al ooit gebruikt heb, ik gebruik deze dan ook al meerdere jaren. Hij is makkelijk om vast te houden en makkelijk te gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Was al geruime tijd op zoek naar een tongreiniger. Heel blij toen ok deze op jullie website vond. stevig, ligt goed in de hand en reinigt grondig. Net wat ik zocht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze al jaren. Hij doet perfect wat hij moet doen en haalt vieze aanslag van de tong. Hij zorgt ook voor een frisse adem en is eenvoudig in gebruik. Ook gemakkelijk te reinigen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De tongschraper werkt goed, is handig in gebruik. In het begin een beetje onwennig, maar je went er snel aan. Ik gebruik hem 's morgens en 's avonds. Goed product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk in onderhoud. Stevig materiaal. Wijst zichzelf uit. vlotte levering. Zeer tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een goed en handig toestel, het haalt de volledig witte laag op je tong weg zonder de tong te beschadigen. Ideaal om je mondhygiëne perfect te houden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hoe eenvoudiger het apparaat, hoe beter. Nou, dit apparaat is daarvan het bewijs ! Dit is een gereedschap die makkelijk en goed in gebruik is. Het is ook makkelijk schoon te maken. Gewoon top !

Halita Tongschraper kopen

Je kan Halita Tongschraper van het merk Halita, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Halita of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Frisse Adem