€ 8,06
€ 6,53
(€ 13,06 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 1,53)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Glycerodermine Handcrème

Voorkomt kloven & droge huid.
Glycerodermine Handcrème 50 ml
€ 8,06
€ 6,53
(€ 13,06 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Glycerodermine handcrème

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Glycerodermine Handcrème gebruik ik dagelijks om mijn handen te beschermen daar ik een droge huid heb. De handcrème is niet vettig en is zeer doeltreffend. Een goede bescherming en het ruikt nog lekker ook. Prima!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de beste handcrème voor zeer droge handen. Deze crème voelt niet vettig aan. Als je de crème 2 dagen gebruikt hebt zijn uw handen al heel wat beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van de glycerodermine handcrème. Ik gebruik deze crème als mijn huid kloven vertoont door uitdroging of de koude. De crème dringt onmiddellijk in de huid en voelt niet vettig aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een heel goede zalf om ruwe handen in te smeren.Het is bij ons reeds meer dan twintig jaar in gebruik,het is niet zo goedkoop maar het is goed.Onze dochters gebruiken het ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Correct kwa kwaliteit en prijs verhouding. Deze handenzalf is de enige in zijn soort die na inwrijven in de huid geen vettigheid achterlaat , reeds bijna 20 jaar dat we deze gebruiken tot ieders tevredenheid. Spijtig dat de dorpsapothekers deze niet promoten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de creme wordt door mijn schoonmoeder gebruikt en zij is er zeer tevreden over .zij gebruikt deze creme iedere dag en heeft goede resultaten tot op heden hiermee behaald; is zeer aan te raden

Glycerodermine Handcrème kopen

Je kan Glycerodermine Handcrème van het merk Glycerodermine, geproduceerd door VIVET COSMETICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging