€ 10,99
€ 9,89
Bespaar 10% (€ 1,10)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Gillette Mach 3 Turbo

Het Gillette Mach 3 Turbo scheersysteem combineert geraffineerde scheertechnologieën die samenwerken als een manueel systeem zodat je je glad en comfortabel kan scheren. Geef jouw scheerstijl een turboboost en maak van scheren een high-end activiteit. De Gillette Mach3 Turbo combineert Gillette's 3-voudige scheertechnologie met anti-frictie mesjes die zacht over je huid glijden. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.

Gladheid met power
Gillette's 3-voudige scheertechnologie met anti-frictiemesjes glijdt zacht over je gezicht. Scheren wordt ongelooflijk gemakkelijk en perfect glad. Zo'n glad en comfortabel dat is kat-in-het-bakkie voor je.

Bewegende precisie
Een voorwaarts bewegend scheerhoofd met 3 progressief geplaatste mesjes en 10 microribbels op het mesje scheren de huid glad door zacht iedere contour van je gezicht te volgen. Een scheermesje dat zo comfortabel aanvoelt: succes verzekerd.

Ultiem sensitief
De lubrastrip indicator maakt de huid nog gladder zodat het mesje goed over de huid glijdt en scheren nog comfortabeler wordt. De groene streep vervaagt naarmate het mesje vaker gebruikt wordt om aan te geven dat je niet langer kunt genieten van een optimale scheerervaring. Een gladde en comfortabele scheerervaring betekent dat je je van je beste kant kunt laten zien.

*vs. MACH 3
Gillette Mach 3 Turbo 1 stuk
€ 10,99
€ 9,89
Product niet verkrijgbaar

Gillette Mach 3 Turbo kopen

Je kan Gillette Mach 3 Turbo van het merk Gillette, geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mannen > Scheren > Mesjes