Gehwol Voetcrème 75 ml

€ 8,55
€ 7,70
Bespaar 10% (€ 0,85)
Op voorraad

Omschrijving van Gehwol Voetcrème

Een vanouds beproefd middel ter voorkoming van blaarvorming. De GEHWOL Voetcrème versterkt, voedt en verzorgt de huid. Uitgelezen ingrediënten vormen de basis voor deze effectieve crème. GEHWOL Voetcrème is uiterst betrouwbaar en voorkomt huidbeschadigingen tijdens lange wandeltochten (bijv. de Nijmeegse vierdaagse), sport of het inlopen van nieuw schoeisel. Als het ware vormt zich een filmlaagje op de huid, waardoor blaarvorming of andere verwondingen kunnen worden voorkomen. Ook zeer werkzaam tegen overmatig zweten, eeltvorming, smetlopen en schuurplekken bij rugzakdragers. Door stimulatie van de bloedcirculatie worden de voeten in conditie gebracht voor grote prestaties en tegelijkertijd wordt het genezingsproces van wonden bevorderd. Deze rijke en verzorgende crème kan dus ook preventief worden ingezet.

Indicatie

Zwaar belaste voeten, wandelaars.

Gebruik van Gehwol Voetcrème

Dagelijks de huid met GEHWOL Voetcrème inwrijven om de huid in een goede conditie te krijgen. Voor een lange wandeling: de huid royaal (+ 1 mm dik) insmeren met GEHWOL Voetcrème. Dit ongeveer een kwartier laten drogen en dan sokken en schoenen aantrekken.

Ingrediënten Gehwol Voetcrème

Vaste vetten, lanoline, medicinale zeep, natuurlijke oliën van lavendel, tijm en rozemarijn, menthol en hulpstoffen.

Bijwerkingen van Gehwol Voetcrème

In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.
Gehwol Voetcrème 75 ml
€ 8,55
€ 7,70

Laatste reviews en ervaringen met Gehwol voetcrème

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor kom blaren en smeer je voeten dik in. Daarna dikke sokken aantrekken. Wel naadloos natuurlijk. Als je schoenen goed passen krijg je veel minder snel blaren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  verkoelende prima voetcreme. gebruik het al jaren nu voor het eerst besteld bijfarmaline gemak dient de mens. Oppassen met de vloer als net ingesmeerd hebt. goed laten intrekken.

Gehwol Voetcrème kopen

Je kan Gehwol Voetcrème van het merk Gehwol, geproduceerd door FYTOFARMA, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging