Gehwol Voetbad 400 g

€ 8,42
€ 7,58
Bespaar 10% (€ 0,84)
Op voorraad

Omschrijving van Gehwol Voetbad

Een vitaliserend, verfrissend voetbad dat helpt tegen vermoeide, branderige en transpirerende voeten. De natuurlijke etherische oliën van lavendel, rozemarijn en tijm bevorderen de doorbloeding. De voeten blijven langere tijd warm en worden gestimuleerd. Dit licht alkalisch badzout met huidvetherstellende componenten reinigt tot diep in de poriën en maakt de huid weer soepel. Verweekt eelt en knobbels. Regelmatige voetbaden deodoriseren langdurig.

Indicatie

Heerlijk ontspannend
Zomaar of na intensieve belasting
Huidtype: normale huid

Gebruik van Gehwol Voetbad

Meng 1 eetlepel (ca. 20 g) GEHWOL Voetbad in 4 liter warm water en baad de voeten daarin ongeveer 10 minuten. Gebruik de dubbele hoeveelheid GEHWOL Voetbad bij sterke eeltvorming.

Ingrediënten Gehwol Voetbad

Lavendel, rozemarijn, tijm en hulpstoffen.

Bijwerkingen van Gehwol Voetbad

In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.
Gehwol Voetbad 400 g
€ 8,42
€ 7,58

Laatste reviews en ervaringen met Gehwol voetbad

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voetbad is veel beter dan al die andere bekende voetbaden. Het is zeer goed bij gebruik en verbruik. Heel aangenaam op de huid met een verfrissende werking.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wat de beoordeling betreft!!!! Dat produkt is een heel goed middel om vermoeide voeten te verwennen. Klein ongemakken verdwijnen als sneeuw voor de zon.Persoolijk zou ik er niet meer zonder kunnen ik gebruik al jaren de gehwol voetbad net zoals de nagelweeker voor mij hoort het bij mijn dagelijkse verzorging.

Gehwol Voetbad kopen

Je kan Gehwol Voetbad van het merk Gehwol, geproduceerd door FYTOFARMA, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne > Bad > Badzout