Gehwol Extra Voetencrème 75 ml

€ 8,55
€ 7,70
Bespaar 10% (€ 0,85)
Op voorraad

Omschrijving van Gehwol Extra Voetencrème

GEHWOL Extra is een universele voetverzorgingscrème voor de verzorging en bescherming van sterk belaste of afgematte voeten. GEHWOL Extra is een samenstelling van huidbeschermende vetten en speciale medicinale zeep met natuurlijk voorkomende oliën. Deze crème laat zich gemakkelijk in de huid masseren en maakt GEHWOL Extra bijzonder geschikt voor de dagelijkse, intensieve voetverzorging. Daarnaast heeft GEHWOL Extra een positief effect op koude voeten en overmatige voettranspiratie.

Indicatie

Voor de dagelijkse intensieve verzorging
Beschermt en verzorgt de huid

Gebruik van Gehwol Extra Voetencrème

Voor een dagelijkse verzorging 1-2 cm crème in de huid van de voeten masseren.

Ingrediënten Gehwol Extra Voetencrème

Lanoline, etherische oliën van lavendel, tijm, rozemarijn en eucalyptus melisse, hulpstoffen.

Bijwerkingen van Gehwol Extra Voetencrème

In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.
Gehwol Extra Voetencrème 75 ml
€ 8,55
€ 7,70

Laatste reviews en ervaringen met Gehwol extra voetencrème

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gehwol voetencreme is een fijne creme die verzorgt en voorkomt problemen zoals blaren tijdens het wandelen en ook verdrijft het de zweet geur van de voeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste crème die ik tot hiertoe gebruikt heb om de zeer droge en dunne huid aan mijn hielen te verzachten. In de winter gemakkelijk kloven aan de hielen en met Gehwol is dat de beste oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een verademing voor mijn voeten. De eventuele eeltvorming blijft zacht. De voeten voelen heerlijk aan en het lijkt alsof je net van de pedicure vandaan komt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze voetcrème op aanraden van mijn pedicure gaan gebruiken sinds vorig jaar. Daar ik zeer tevreden ben over dit product heb ik onlangs nieuwe voetcrème besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze voetencrème wil ik niet meer missen . Voor mensen met regelmatig koude voeten is dit de oplossing . Voor een wandeling de voeten inwrijven met gehwol extra , zal je zeker niet afzien van de koude ! Het is ook een zeer verfrissende crème en het ideale middel bij hielkloven .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een miraculeus product, mijn arts schreef me gedurende maanden, zelfs jaren een hoop crèmes en voetverbanden, mijn dochter heeft me Gehwol Extra gekocht en het is echt extra, bedankt, ik zal binnen enkele dagen opnieuw van dit product bestellen, mevrouw Véron.

Gehwol Extra Voetencrème kopen

Je kan Gehwol Extra Voetencrème van het merk Gehwol, geproduceerd door FYTOFARMA, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging