Gillette Fusion Power 1 St

Gillette 
0 Reviews
 Schrijf een review
€ 16,49
€ 14,84
Bespaar 10% (€ 1,65)
Product uit handel

Omschrijving van Gillette Fusion Power

Als je een gevoelige huid hebt, kunnen veel dingen irritatie veroorzaken. Scheren hoeft zeker niet een van die zaken te zijn. Gillette Fusion Power is uitgerust met Gillette's geavanceerde technologie voor bewezen prestaties, zelfs bij een gevoelige huid. Het Gillette Fusion Power scheersysteem geeft je de scheerprestatie die je nodig hebt om er op je allerbest uit te zien. De door een batterij aangedreven Gillette Fusion Power heeft nog een paar snufjes meer dan Gillette Fusion manual zoals PowerGlide mesjes en kalmerende micropulsaties die ervoor zorgen dat het mesje zacht over je gezicht glijdt met minder frictie en minder irritatie* Een microchip op de handle regelt de kracht zodat die scheerbeurt na scheerbeurt in stand blijft. Het is een geweldig scheersysteem voor de gevoelige huid.

Micro-trillingen
De kalmerende door een batterij aangedreven micro-trillingen van de Gillette Fusion Power helpen frictie te voorkomen en verhogen het glijvermogen van het scheersysteem zodat je de mesjes nauwelijks voelt.

Pure Prestatie
Uitgerust met mesjes die dichter bij elkaar geplaatst zijn dan bij MACH3 om druk te verminderen. De State-of-the-art Gillette Fusion Power scheermestechnologie verschaft een gladdere, comfortabelere scheerervaring in vergelijking met het scheersysteem van MACH3. En een betere scheerervaring betekent een huid die er beter uitziet en nog beter aanvoelt.

Comfort met precisie
Een flexibele Comfort Guard met 15 microribbels zorgen voor een extreem gladde en comfortabele scheerervaring door de huid licht op te rekken, terwijl je met de geïntegreerde Precisietrimmer het perfecte gereedschap in handen hebt om lastige plekjes te scheren zoals onder je neus, rond snor en/of baard en bakkebaarden.

100% waterdicht!

Indicatie

Scheermesjes voor gevoelige huid.
Gillette Fusion Power 1 St
€ 16,49
€ 14,84
Product uit handel

Klanten die dit kochten, kochten ook

Gillette Fusion Power kopen

Je kan Gillette Fusion Power van het merk Gillette, geproduceerd door PROCTER & GAMBLE DISTR. EUROPE, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mannen > Scheren