€ 7,41
€ 6,15
(€ 4,92 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 1,26)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fluocaril Actief Wit

Tandpasta ter preventie tandbederf (1450 ppm. F) + actief reinigend voor wittere tanden.
Fluorzouten: cariëspreventie.

Natrium benzoaat: helpt het tandplak los te maken en gemakkelijker te verwijderen. Calcium carbonaat : mineraal, korrelig bestanddeel met licht abrasieve werking om het oppervlak van de tanden beter te reinigen.

Ingrediënten Fluocaril Actief Wit

Aqua, Sorbitol, Silice hydraté, Ca carbonaat, Na benzoaat, PEG 8, Cellulosegom, Titane dioxide,Na monofluorofosfaat, Polyglyceryl-3 hydroxylauryl ether, Na laurylsulfaat, Aroma, Methylparaben, Propylparaben, Na sacharinaat, Dinatriumfosfaat, Tribasisch natriumfosfaat.

€ 7,41
€ 6,15
(€ 4,92 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Fluocaril actief wit

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta al enkele maanden en het is wat mij betreft zowat de enige tandpasta die belooft om tanden wat witter te maken en dat ook echt doet zonder tandvlees te irriteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DEZE TANDPASTA IS EEN ZACHTE FORMULE. POLIJST DE TANDEN VERWIJDERT VLEKKEN EN BESCHERMT HET TANDGLASUUR. HELPT GAATJES TE VOORKOMEN EN JE HEBT EEN FRISE MOND.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij regelmatig gebruik worden je tanden witter, deze tandpasta beschermt je tanden tegen gaatjes, heeft een, aangename smaak en nasmaak, zeker proberen waard
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product verbetert voorzichtig de scherpte van de tanden zonder de kwaliteit van Fluocaril te verwijderen die we al jaren kennen en waar we nooit meer zonder zouden willen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt is gekend is heel degelijk. Sommige van de verpakkingen waren doordrenkt van dettol vermits er een bus dettol bijzat die niet goed afgesloten was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie tandpasta, wij gebruiken die eigenlijk al jaren. Frisse smaak, geeft een heel proper en rein gevoel van het gebit. Frisse muntsmaak, smaakt niet al te "kauwgumachtig"
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  een echte smaak van frisheid in de mond en een resultaat dat zichtbaar is vanaf het eerste gebruik..... Ik was aangenaam verrast want veel merken zorgen voor wittere tanden maar..... Deze tandpasta is perfect!

Fluocaril Actief Wit kopen

Je kan Fluocaril Actief Wit van het merk Fluocaril, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Witte Tanden