€ 13,50
€ 12,02
(€ 171,71 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 1,48)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Exit damaged nails

Dit is een innovatieve formule waarmee extreem beschadigde nagels direct kunnen worden hersteld. Het is daarom uitermate geschikt om te gebruiken na het verwijderen van kunstnagels of om de nagels te herstellen na verzwakking door ziekte.

Herôme Exit Damaged Nails is een natuurlijk olieconcentraat dat verrijkt is met een geavanceerd vitaminecomplex A, C, E, F, Panthenol ,amandelolie en Silicium. Hierdoor worden de nagels gevoed en gehydrateerd. Daarbij helpt het vitaminecomplex het splijten van nagels te voorkomen.

Deze nieuwe formule met frisse sinaasappel/ citrus geur geeft de nagels weer kracht en verbetert de structuur van de nagels onmiddellijk.

Indicatie

Herstelt extreem beschadigde nagels.

Gebruik van Exit damaged nails

De Herôme Exit Damaged Nails is te gebruiken in een kuur van één week en dient op ongelakte nagels te worden aangebracht. Dagelijks dient met het pipetje één druppel per nagel te worden aangebracht. Voor een goede opname van de olie, masseer de olie licht met de vingers over het nagelblad. De nagels moeten worden gewassen en gedroogd voordat een nagellak kan worden aangebracht. Echter, voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om geen nagellak te gebruiken tijdens de kuur.
€ 13,50
€ 12,02
(€ 171,71 / 100 ml)