€ 29,35
€ 23,19
Bespaar 21% (€ 6,16)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Epitact Scheenbeenbeschermer

Epithelium 29 is een door podologen siliconengel. Zijn viskeus-elastische en mechanische eigenschappen zijn verwant aan die van huidweefsels. Hij verdeelt de druk over de hele beschermer. De zelfkelvende beschermer zonder lijm garandeert het uitblijven van wrijving op het huidoppervlak.

Rechthoekige vorm met de volgende afmetingen: 10,4 x 9,6 cm en een dikte van 2mm.

Indicatie

Om blaren, branderigheid en pijn te voorkomen en te verlichten die ontstaan zijn door druk en wrijving op het deel van het scheenbeen dat met de schoen in contact komt (ski, snowboard, rollerskates, ...).
Epitact Scheenbeenbeschermer 1 stuk
€ 29,35
€ 23,19

Laatste reviews en ervaringen met Epitact scheenbeenbeschermer

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handig in gebruik en aanbrengen. Ik heb telkens last van mijn scheenbenen in skischoenen. Het verschil in druk in de skischoenen is duidelijk merkbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  GELPATCHES GEBRUIKSVRIENDELIJK EN KUNNEN ZELFS NA HET DAGELIJKS VERWIJDEREN DE VOLGENDE DAG OPNIEUW GEMAKKELIJK AANGEBRACHT WORDEN EN BLIJVEN KLEVEN, GEEN LAST AAN SCHEENBEEN.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De scheenbeschermers zijn gebruikt om de zij- en achterkant van de hak te beschermen bij het skiën. Daarmee voorkom ik dat er blaren ontstaan. Het beschermde oppervlak is groot.

Epitact Scheenbeenbeschermer kopen

Je kan Epitact Scheenbeenbeschermer van het merk Epitact, geproduceerd door MILLET INNOVATION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Voeten
EHBO & Thuiszorg > Manicure & Pedicure > Voeten