€ 7,90
€ 6,08
(€ 15,20 / l)
Bespaar 23% (€ 1,82)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Elmex Tandspoeling Sensitive

Tandspoeling met Aminfluoride. Beschermt de gevoelige tanden en beschermt tegen wortelcariës.


Elmex Sensitive tandspoeling is speciaal ontwikkeld door Elmex Research voor de intensieve bescherming en verzorging van de blootliggende tandhalzen.
Biedt intensieve bescherming tegen gevoelige tanden en tandcariës.
Sluit openliggende dentinekanaaltjes.
Zonder alcohol en kleurstoffen.

Indicatie

Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Gebruik van Elmex Tandspoeling Sensitive

 • Na hetreinigen van het gebit of tussen 2 poetssessies gedurende 30 seconden spoelen met 10 ml ( 1 dopje)
 • niet doorslikken en niet naspoelen met water
 • bij acuut gevoelige tanden 2 x per dag spoelen, anders 1 x per dag
 • als aanvulling op de dagelijkse mondhygiëne gebruiken.

Het Is aanbevolen om Elmex Sensitive tanspoeling te gebruiken in combinatie met Elmex Ssensitive tandpasta en de Elmex Sensitive tandenborstel, omdat deze producten elkaar aanvullen.

Ingrediënten Elmex Tandspoeling Sensitive

Olaflur, K fluoride ( F 0.025% = 250 ppm fluor), Water, Propyleenglycol, PEG-40 Hydrog. Castor Oil, Aroma, PVP/Dimethylaminoethylmethacrylaat Polycarbamil Polyglycolester, Sacharine, Hydroxyethylcellulose, K hydroxide, Menthol, Polyaminopropyl biguanide.

€ 7,90
€ 6,08
(€ 15,20 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Elmex tandspoeling sensitive

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  doet wat het moet, namelijk de gevoeligheid van de tanden verminderen. Aangename smaak is natuurlijk een pluspunt. prijs is overal dezelfde behalve bij aanbiedingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede mondspoeling aangeraden door de tandarts,heel goede smaak, wat dik,gebruik samen met de tandpasta,zou het iedereen aanraden een ik blijf het zeker gebruiken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangename smaak en makkelijk in gebruik, snel resultaat. De gebruiksaanwijzing is daarentegen in een veel te klein lettertype geschreven. Bravo aan de designers!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Noodzakelijk spoelingsmiddel om aantasting van het tandglazuur te vermijden; niet aggressief want bevat geen alcohol; zal dit produkt waarschijnlijk langere tijd gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  fris aanvoelend en niet te "sterk". Dit product is soft en helpt bij gevoelige tanden en tandvlees maar je moet wel even geduld uitoefenen.Na 3 weken merkte ik wel een verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sedert ik dit product gebruik heb ik veel minder last van ontstoken tandvlees en/of gevoelige tanden bovendien is het het enig mondwater dat niet prikt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze mondspoeling werkt echt bij zeer zeer gevoelige tanden.en eigenlijk werkt het dubbel wwant het beschermt mijn tanden en je hebt een frisse adem.

Elmex Tandspoeling Sensitive kopen

Je kan Elmex Tandspoeling Sensitive van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater