€ 4,25
€ 3,53
(€ 4,71 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 0,72)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 30/09/2018

Omschrijving van Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen

Tandpasta met aminofluoride (zeer actief en snel werkend fluoridederivaat). In vergelijking met andere tandpasta's zou Elmex een dieper binnendringen van een grotere hoeveelheid fluor in het tandglazuur waarborgen. Aldus wordt het weerstandsvermogen van de tanden verhoogd. Elmex beschermt tegen de invloed van suikers, door inhibitie van de omzetting tot schadelijke zuren en neutraliseert de bacteriën door het bacteriostatisch effekt van fluoriden. De laminaat-tube is onvervormbaar en werd speciaal ontworpen om optimale bewaring te waarborgen.

Indicatie

Voor gevoelige tanden en cariës, zie elmex sensitive.

Gebruik van Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen

Vanaf 12 jaar voor de dagelijkse anti-cariës bescherming.

Grotere anti-caries bescherming en verbetering van de levensduur, dankzij amine fluoride. Remineralisatie van initiële cariës.

Ingrediënten Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Aroma (menthe), Limonene, Titanium Dioxide, Saccharin. Contient un dérivé fluoré.

Active Ingredients: Fluorure d'amines Olafluor (1250 ppm).
Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen 75 ml
€ 4,25
€ 3,53
(€ 4,71 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Elmex tandpasta anti-cariës volwassen

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  deze tandpasta reinigt mijn tanden perfect en geeft me een frisse adem. ik waardeer de lichte mintensmaak en heb sinds ik het gebruik geen tandproblemen meer.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze Elmex tandpastabescherming is niet onaangenaam voor de smaak, een kleine hoeveelheid is meer dan voldoende voor een goede mondhygiëne. Laat de mond vers
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex Tandpasta Anti-Cariës voor volwassenen van 75 ml is een echte aanrader. De tandpasta beschermt je tanden tegen gaatjes en bezorgt de gebruiker een frisse adem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Momenteel heb ik deze nog niet veel gebruikt .Ik bestelde deze om gaatjes te voorkomen en heb deze nog niet veel gebruikt maar zal afwisselen met de andere tandpastas.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben deze tandpasta aangeraden door mijn tandarts en gebruik dit sedert geruime tijd. Ben heel tevreden over dit product dat ik overigens ten zeerste zou aanraden !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man krjigt chemo en bestralingen (keel) en daarom moet hij zijn gebit zeer goed verzorgen. In het ziekenhuis hebben ze ons aangeraden om Elmex Anti Cariës te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Altijd veel last gehad van een koud gevoel aan mijn tanden tijdens het eten. Deze op het aanraden van mijn tandarts gekocht en gebruik deze nog steeds. Ik heb vanaf toen ook geen last meer gehad.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Elmex Tandpasta Anti-Cariës voor Volwassen (de oranje tube) gebruik ik al jaren. Deze tandpasta smaakt lekker fris. Ik wissel regelmatig af met de groene tube.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tandpasta aangeraden door mijn tandarts, het is makkelijk aan te brengen, heeft een handig formaat en een makkelijk te herkennen kleur. Duidelijke uitleg en lekkere smaak, ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn echtgenoot is gevoelig voor gaatjes, en gebruikt dit reeds 2 jaar op aanraden van de tandarts, waardoor de gaatjes zeer sterk verminderd zijn zeer tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Frisse tandpasta. Door het herkenbare logo op de verpakking is deze goed te onderscheiden van de junior -en de kinderversie. Schroefdop misschien vervangen door handiger systeem waarbij de dop vasthangt aan de tube.

Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen kopen

Je kan Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Normale Tandpasta