€ 6,45
€ 5,81
(€ 3,87 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,64)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube

Tandpasta met aminofluoride (zeer actief en snel werkend fluoridederivaat). In vergelijking met andere tandpasta's zou Elmex een dieper binnendringen van een grotere hoeveelheid fluor in het tandglazuur waarborgen. Aldus wordt het weerstandsvermogen van de tanden verhoogd. Elmex beschermt tegen de invloed van suikers, door inhibitie van de omzetting tot schadelijke zuren en neutraliseert de bacteriën door het bacteriostatisch effekt van fluoriden. De laminaat-tube is onvervormbaar en werd speciaal ontworpen om optimale bewaring te waarborgen.

Indicatie

Voor gevoelige tanden en cariës, zie elmex sensitive.

Gebruik van Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube

Vanaf 12 jaar voor de dagelijkse anti-cariës bescherming.

Grotere anti-caries bescherming en verbetering van de levensduur, dankzij amine fluoride. Remineralisatie van initiële cariës.

Ingrediënten Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube

Aminfluoride equivalent aan 0.125% fluor.(1250 ppm. fluor)

€ 6,45
€ 5,81
(€ 3,87 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Elmex tandpasta anti-cariës volwassen bitube

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg vorige week een staaltje Elmex mee na mijn jaarlijks tandartsbezoekje. Sindsdien ben ik fan. Geeft een heel schoon gevoel na het poetsen. Ook de smaak is best aangenaam. Mooie prijs bij Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandpasta sinds vorig jaar en ik zou geen ander meer willen. Totaal geen last meer van kou aan mijn tanden. Kan ze alleen maar aanraden voor iedereen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb de tand borstel beoordeel in plaats van de tandpasta maar het is alle twee even goed verder kan ik daar niets over kwijt als het goed is schrijf ik het op
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb terugtrekkend tandvlees waardoor mijn tanden extra gevoelig zijn voor warmte en koude. met deze tandpasta vermindert de gevoeligheid aanzienlijk.

Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube kopen

Je kan Elmex Tandpasta Anti-Cariës Volwassen Bitube van het merk Elmex, geproduceerd door COLGATE-PALMOLIVE BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Normale Tandpasta