€ 10,91
€ 9,82
(€ 16,37 / l)
Bespaar 10% (€ 1,09)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Dax Alcoliquid 70 + Pompje 0405 600 ml

Omschrijving van Dax Alcoliquid 70 + Pompje 0405

DAX Alcoliquid 70 is samengesteld uit drie verschillende alcoholen, met ethanol als hoofdbestanddeel. De alcoholsterkte bedraagt 70 volumeprocent. DAX Alcoliquid 70 werkt snel en kleeft niet na het verdampen. De toevoeging van glycerine als vochtinbrengend middel maakt dat de huid haar natuurlijke vochtbalans behoudt en voorkomt dat ze uitdroogt.

DAX Alcoliquid 70 voldoet o.a. aan de norm EN 1500 en heeft een bewezen effect op bacteriën als pseudomonas aeruginosa, escherichia coli, staphylococcus aureus en enterococcus hirae. Het product heeft ook een bewezen effect op virussen met een omhulsel, zoals hepatitis B, hepatitis C, hiv en andere virusfamilies die behoren tot de orthomyxoviridae, met inbegrip van alle menselijke en dierlijke griepvirussen als H5N1 en H1N1. DAX Alcoliquid 70 heeft ook een bewezen effect op mycobacteriën, zoals mycobacterium terrae, en op bepaalde naakte virussen zoals het rotavirus en het murine norovirus.

Gebruik hygiënische handontsmetting volgens EN 1500: 3 ml - 30 seconden.

Microbiologische informatie
Dit product heeft een effect op de volgende organismen: staphylococcus aureus, enterococcus hirae, escherichia coli, pseudomonas aeruginosa, candida albicans, influenza A, murine norovirus, menselijk rotavirus, vaccinia virus, boviene-virale-diarree virus (BVDV) (surrogaat voor HCV), mycobacterium terrae.

Indicatie

Handontsmetting DAX Alcoliquid 70 wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het doden van ziekteverwekkende micro-organismen. Het wordt ook gebruikt voor het ontsmetten van de handen vóór hygiënisch werk en na vuil werk, evenals na contact met slijmvliezen, bloed enz. Werkt efficiënt tegen bacteriën, schimmels en verschillende soorten virussen (bv. varkensgriep, maag-darminfectie).

Enkele voorbeelden van toepassingsgebieden zijn de algemene gezondheidszorg, de verpleging en de tandverzorging, evenals bij het hanteren van voedingsmiddelen en voor gebruik in dierenklinieken of in de kinderverzorging. DAX Alcoliquid 70 is ook handig om in huis te hebben als je de verspreiding van besmettingen tussen gezinsleden wil tegengaan tijdens periodes met veel griep, verkoudheden en maagdarm-infecties.

Gebruik van Dax Alcoliquid 70 + Pompje 0405

Een goede hygiëne en routinematig gebruik van hand- ontsmettingsmiddelen zijn zeer belangrijk om de verspreiding van infecties te voorkomen, zowel binnen als buiten de gezondheidszorg.

Ga als volgt te werk
-Was uw handen met water en zeep wanneer ze zichtbaar vuil zijn.
-Breng een ruime hoeveelheid DAX Alcoliquid 70 aan op de droge en schone huid (ten minste tweemaal op het pompje drukken).
-Wrijf uw handen grondig in, vergeet uw duimgreep niet.
-Laat uw handen aan de lucht drogen.
Dax Alcoliquid 70 + Pompje 0405 600 ml
€ 10,91
€ 9,82
(€ 16,37 / l)
Product niet verkrijgbaar

Dax Alcoliquid 70 + Pompje 0405 kopen

Je kan Dax Alcoliquid 70 + Pompje 0405 van het merk Dax, geproduceerd door DIALEX BIOMEDICA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handhygiëne > Handontsmetting > Gel
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handontsmetter > Doekjes
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handontsmetter > Gel