€ 92,94
€ 60,41
Bespaar 35% (€ 32,53)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vichy Dercos Neogenic

Het leven van haren volgt een vaste cyclus: het groeit, stabiliseert en valt uiteindelijk uit. Tussen 2 cyclussen kan de haarbulbus in een slaapfase komen. Als in een winterslaap, is de bulbus inactief en blijft leeg. Hoe langer deze fase duurt, hoe groter het aantal bulbussen dat leeg blijft. Haarvolume neemt af, de hoofdhuid wordt zichtbaar door het haar heen. De oorsprong van het ontstaan van nieuw haar: stamcellen. L'Oréal research heeft het geheim van haarvernieuwing gelokaliseerd: stamcellen, en onderzocht het wakker maken van slapende bulbussen om zo nieuw haar te creëren.

Wereldwijd gepatenteerde innovatie: stemoxydine. Vichy DercosNeogenic is de 1e haarvernieuwings behandeling met Stemoxydine 5%: een molecuul met een biomimetische activiteit welke een optimale omgeving voor stamcellen stimuleert, om zo hun goede functioneren te bevorderen. Slapende bulbussen ontwaken. Het aantal haren neemt toe, het hoofdhaar heeft meer «dichtheid».Doeltreffendheid bewezen onder dermatologisch toezicht versus placebo: De doeltreffendheid van Neogenic is aangetoond in een ziekenhuisomgeving onder dermatologisch toezicht, gedurende 3 maanden op 101 personen. Na 3 maanden lieten metingen van haardichtheid een toename van +4% zien versus placebo, wat equivalent is aan 1700 nieuwe haren. De haardichtheid is zichtbaar toegenomen: het haar dekt de hoofdhuid waardoor deze minder zichtbaar is. Innovatie gepresenteerd op de EHRS (European Hair Research Society) congres en het onderwerp van wetenschappelijke publicaties.

Indicatie

Behandeling die de haargroei stimuleert voor meer en steviger haar.
 • Voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar of van wie de hoofdhuid zichtbaar is geworden 
 • Eerste haarvernieuwingsbehandeling: met Stemoxydine 5% - gepatenteerde molecule - 1700 nieuwe haren in 90 dagen* 
*Getest op 101 personen, dagelijkse toepassing gedurende drie maanden

Gebruik van Vichy Dercos Neogenic

Dagelijkse behandeling:1 ampul 's morgens of 's avonds op droog of nat haar. Met massageapplicator. Gedurende 3 maanden voor een optimale effectiviteit. Niet vette, niet plakkerige formule toegediend via een massagehulpstuk voor een gemakkelijke en plezierige applicatie. Geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Hypoallergeen

Een aangename lotion met een subtiele geur
Het aanbrengen van de Neogenic lotion gaat gepaard met een gevoel van stimulerende frisheid. De lotion verdwijnt vervolgens snel en laat geen vet laagje achter. Stylen is makkelijk. De lichte zeer natuurlijke geur van de verzorging is zo samengesteld dat het zowel voor mannen als voor vrouwen aantrekkelijk is.

Het plezier van een micromassage
Dankzij de ergonomische massagepunt. De bijzonder huidvriendelijke massagepunt zorgt voor een prettige en stimulerende micromassage van de hoofdhuid, om de microcirculatie te bevorderen.

Ingrediënten Vichy Dercos Neogenic

Alcohol denat. Aqua/water. Diethyllutidinate. Citric acid. Safflower. Glucoside. Parfum/Fragrance.
€ 92,94
€ 60,41
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vichy Dercos Neogenic

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Na 3 weken te snel om resultaat te zien, we blijven dagelijks volhouden hopelijk binnen 3 maanden resultaat. Product ruikt heerlijk. Mijn haar oogt wel sneller vet door het product. Opletten dat het zeker niet in je ogen loopt pikt enorm.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Geweldige behandeling die ik al 5 jaar gebruik en mijn moeder ook. Ze gebruikte het na 1 kanker- en radiotherapiesessies. De resultaten waren echt bevredigend. Jammer dat het zo duur is

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Tevreden met het resultaat van mijn haar, die nu ook weer wat steviger is, maar na het aanbrengen van neogenic krijg ik op de hoofd huid terug veel schilferende zones.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vichy Dercos Neogenic kopen

Je kan Vichy Dercos Neogenic van het merk Vichy Dercos , geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Dercos Neogenic of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Ampoulen