€ 6,25
€ 5,31
Bespaar 15% (€ 0,94)

Omschrijving van Compeed Eeltknobbelpleister

Compeed Eeltknobbelpleisters zijn specifiek ontworpen voor rondom het voetgewricht voor maximaal comfort. De hydrocolloïd-technologie helpt de huid te verzachten en zorgt voor een kusseneffect zodat er minder druk op komt en daardoor zwellingen, blaren of verdere verharding van de huid rondom de eeltknobbel kunnen worden voorkomen. Compeed Eeltknobbelpleisters behandelen tevens plaatselijke blaarvorming of verharding van de huid indien het al rondom de eeltknobbel aanwezig is.

Gebruik van Compeed Eeltknobbelpleister

 1. Zorg dat het gebied rondom de eeltknobbel schoon, droog en vrij van crèmes en oliën is.
 2. Verwarm Compeed pleister ongeveer 1 minuut tussen de handen alvorens het aanbrengen
 3. Verwijder het Compeed papier met patroon. Verwijder de grote witte onderlaag.
 4. Probeer het plakgedeelte niet aan te raken. Plaats Compeed direct over de eeltknobbel.
 5. Verwarm Compeed pleister nogmaals een minuutje door je hand over het product te plaatsen, nadat je het hebt aangebracht.
 6. Laat Compeed zitten totdat het vanzelf loslaat.
 7. Vervang met een nieuwe Compeed pleister zo vaak als nodig is.

Waarschuwing

In de meeste gevallen is Compeed geschikt voor gebruik door diabetici, echter wij raden je aan de (huis)arts te consulteren alvorens gebruik, aangezien het gebruik van Compeed op een geïnfecteerde wond complicaties kan veroorzaken.
€ 6,25
€ 5,31

Laatste reviews en ervaringen met Compeed eeltknobbelpleister

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben volledig tevreden met mijn bestelling van Compeed Pansement Oignons 5 stuks pleisters en de levering perfect georganiseerd door DPD die de beloofde planning respecteert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een prachtig product, heel gemakkelijk aan te brengen, die effectief helpt tegen eeltknobbels, maar spijtig dat ze zo snel los komen en je ze daardoor snel moet vervangen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit verband heeft naar mijn mening twee voordelen. Het biedt een zeker comfort door wrijving in de schoen te vermijden en het tweede voordeel, het vermindert de ontsteking (roodheid) van de agnus valgus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De pleisters blijven goed lang zitten, ondanks het feit dat ik elke dag douche. Ik heb de 5 stuks volledig opgebruikt, en de eelt is zo goed als verdwenen. Enige nadeel is de toch wat dure prijs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het is een oplossing tegen eelt. Ze zorgen ervoor dat je de pleister meerdere dagen kan dragen en je ziet ze bijna niet zitten wanneer je open schoenen draagt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oplossing voor eeltknobbels, ze zorgen ervoor dat mijn een pleister meerdere dagen dragen kan en men ziet ze bijna niet, zelfs als je open schoenen draagt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een oplossing tegen eeltknobbels, ze zorgen ervoor dat men de pleister meerdere dagen kan ophouden en men ziet ze bijna niet wanneer men open schoenen aandoet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een oplossing tegen eeltknobbels, ze zorgen ervoor dan men de pleister meerdere dagen kan ophouden en men ziet ze bijna niet wanneer men open schoenen aandoet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt de pijn verdwijnt onmiddelijk aan de eeltknobbel.Blijft minimum 2 tot 3 dagen op de huid. Bij het verwijderen kan je de eelt heel gemakkelijk verwijderen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Hij zou nog iets dikker mogen zijn... maar ik heb dan ook pijnlijke knobbel... De kleur op zich is wel goed, neutraal. ik ben dus iets meer dan gemiddeld tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  bij goede werking van produchten keert men terug voor meerdere bestelling en goede genezing van de wond heling de werking van het compeed geeft een zelfde werking comveel en trekt alschadelijk vocht uit de wond en geeft zo een goede genezing

Compeed Eeltknobbelpleister kopen

Je kan Compeed Eeltknobbelpleister van het merk Compeed, geproduceerd door HRA PHARMA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Actieve Verbanden