€ 8,10
€ 6,80
(€ 22,67 / 100 g)
Bespaar 16% (€ 1,30)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Bijsluiter van Centelys Herstellende Crème 30 g

Omschrijving van Centelys Herstellende Crème

Centelys crème is zeer rijk aan plantaardige bestanddelen. De crème voedt, herstelt en verzacht de huid. De herstellende werking is te danken aan de aanwezige panthenol, de plantaardige extracten van centella asiatica en weegbree en de essentiële olie van lavendel en helichrysum. De voedende werking is te danken aan de aanwezige glycerine, de bijenwas en de olijfolie in de crème. Voor de verzachtende eigenschappen werd avocado-olie en een plantaardig extract van calendula in de formule opgenomen, 2 actieve bestanddelen die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen. De soepele tube garandeert een eenvoudig gebruik en een exacte dosering van de nodige hoeveelheid.

Indicatie

Centelys associeert de weldaden van centella en calendula in een crème die ideaal is voor de verzorging van kloven op handen en voeten. Zijn natuurlijke formule zonder parabenen is kleurloos en laat dus geen enkel spoor achter op de huid.

Gebruik van Centelys Herstellende Crème

2 tot 4 maal per dag aanbrengen op de droge zones of kloven. Centelys mag op alle huidzones aangebracht worden : handen, voeten...

Ingrediënten Centelys Herstellende Crème

Avocado olie-extract 5%
Calendula hydroglycerine-extract 5%
Centella asiatica hydroglycerine-extract 3%
Grote weegbree olie-extract 3%
Panthenol 2%
Lavendel vlugolie 0,3%
Helichrysum vlugolie 0,08%
Centelys bevat geen parabenen.

Waarschuwing

Contact met de ogen, lippen en open wonden vermijden.

Kinderen vanaf 2 jaar.

Het gebruik van Centelys moet tijdens het zwangerschap en borstvoeding bij voorkeur worden vermeden.

€ 8,10
€ 6,80
(€ 22,67 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Centelys herstellende crème

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goede herstellende creme voor kloven rond de nagels van mijn handen, ook een oplossing voor de zeer droge huid van mijn voeten handig in gebruik (tube kan mee in de handtas !)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al een poos Centelys Herstellende Crème omdat ik vlug kloven krijg aan de handen. Ik heb er een goede ervaring mee, crème dringt goed in en er is vlug een goede heling. Een aanrader. 5
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het geweldig, deze crème heeft alles voor haar. Een aangename textuur, een geur om op de vloer te vallen. Essentieel om altijd in de apotheek te hebben. Echt mijn favoriet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze fantastische niet vette handcreme voorkomt kloven. Je moet deze wel dagelijks aanbrengen. Ook voor droge voeten is deze perfect te gebruiken. Hebben je handen of voeten toch kloven, dan helpt deze crème effectief.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het lijkt een goede crème. Het wordt gemakkelijk door de huid opgenomen en goed geparfumeerd. Ook niet te duur. Maar het is niet erg dik of romig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Recent gebruikt voor kloven op beide ellebogen. Het product werkt zeer goed in een relatief korte tijd. ( 1 a 2 weken ) Een aanrader tegen kloven ed.

Centelys Herstellende Crème kopen

Je kan Centelys Herstellende Crème van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Beschadigde Huid