€ 7,70
€ 5,85
(€ 3,90 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 1,85)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bodysol Zuiverende Bodyscrub

Bodysol zuiverende Bodyscrub is een zeepvrije formule met zacht reinigende bestanddelen die de poriën zuiveren en de huid verfrissen.

Verrijkt met:
- Scrubparels: verwijderen overtollige dode huidcellen waardoor de huid gladder aanvoelt.
- Natuurlijke tarweproteïnen: geven een uiterst zacht huidgevoel en doen de huid stralen.

Gebruik van Bodysol Zuiverende Bodyscrub

1 tot 2 keer per week de scrub aanbrengen op de vochtige huid met draaiende bewegingen van onder naar boven om de circulatie te bevorderen en om de afvalstoffen van de huid beter te verwijderen.

Nadien grondig afspoelen met lauw water.

Waarschuwing

Hypoallergeen: Bodysol producten geformuleerd om het risico op allergische reacties te minimaliseren.

Dermatologisch getest.
€ 7,70
€ 5,85
(€ 3,90 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bodysol zuiverende bodyscrub

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename scrub. Ik gebruik hem met een scrubhandschoen. Er zitten veel korrels in die goed verspreid worden bij het wassen en niet enkel op het eerde plekje blijven hangen dat je wast. Aangename geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Very nice exfoliant for the body. I use 2-3 times a day. Has a very nice smell and texture. Exfoliates well. I like bodysol products. I got one as a sample and use now some of the range.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze bodyscrub was nieuw voor mij. Het voelt echter vrij zacht op de huid, ik had het harder verwacht. Het doet wel zijn werk want mijn huid was goed gereinigd, daarna wel bodymilk aangebracht dus weet ik niet waarvan precies mijn benen zo zacht voelden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zachte manier om dode huidschilfertjes te verwijderen en je terug een zachte huid te geven zonder peeling ed. die dan ook nog duurder is dan deze bodysol scrub.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het een zeer zachte en aangename bodyscrub! en ook goedkoop in aankoop. Huid zeer zacht na gebruik van de bodyscrub onder de douche, een aanrader zou ik zeggen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  door mijn gevoelige huid en vooral het aangezicht, is bodysolscrub ideaal voor mij.het schuurt zachtjes en geeft achteraf een heel zacht en zuiver gevoel.ook zijn de kleine partikeltjes goed weg te spoelen.

Bodysol Zuiverende Bodyscrub kopen

Je kan Bodysol Zuiverende Bodyscrub van het merk Bodysol, geproduceerd door PERRIGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamshygiëne > Scrub