€ 4,99
€ 4,49
Bespaar 10% (€ 0,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bodysol Gynaecologische Fles 250ml

Bodysol Vaginale Douche werd speciaal ontwikkeld voor de reiniging van de geslachtsorganen (de vaginaholte). De Bodysol Gyneacologische Oplossing die hiervoor gebruikt wordt en die hetzelfde melkzuur bevat als het melkzuur dat in de intieme zone geproduceerd wordt, helpt de zuurtegraad van de intieme zone te waarborgen of eventueel te herstellen.

Gebruik van Bodysol Gynaecologische Fles 250ml

Gebruikswijze van de vaginale douche:
De beschermdop van de knijpflacon afbreken bij het eerste gebruik. De schroefdop losdraaien en de flacon vullen met de Bodysol Gyneacologische oplossing tot aan de onderste maatstreep. Vervolgens de flacon tot de bovenste maatstreep vullen met lauw water.
De gevulde flacon weer afsluiten met de schroefdop en beschermdop, daarna het mengsel goed schudden. De beschermdop verwijderen en de inbrengcanule naar boven trekken.
De Vaginale Douche is klaar voor gebruik.

Gebruik:
Een gemakkelijke houding aannemen (onder de douche, in het bad, op het toilet of bidet) zodat de vloeistof tijdens het gebruik kan wegvloeien.
De inbrengcanule voorzichtig in de schede brengen en op de flacon drukken zodat de vloeistof in de vagina kan lopen. De handeling herhalen totdat de flacon leeg is. Mag dagelijks gebruikt worden tenzij anders geadviseerd door uw arts.

Onderhoud:
De flacon en de inbrengcanule afzonderlijk na elk gebruik met warm water afspoelen.
De inbrengcanule nadien weer in de flacon duwen en voorzien van de beschermdop.

Waarschuwing

Hypoallergeen: Bodysol producten geformuleerd om het risico op allergische reacties te minimaliseren.

Gyneacologisch getest.

€ 4,99
€ 4,49
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bodysol gynaecologische fles 250ml

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Te gebruiken samen met de Bodysol Gynaecologische Oplossing. Duidelijke instructies op de fles (aangeduid met lijntjes voor de hoeveelheid product en water). De eerste keer dat je het gebruikt, is het een beetje zoeken, maar daarna gaat het vlotter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De bodysol gynaecologische fles is een zeer handig middel om samen in combinatie met de vaginaal douche emulsie te gebruiken na bv. de maandstonden,of bij vaginale ongemakken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een lange zoektocht heb ik eindelijk het juiste product gevonden! Een zeer goed en prijsbewust artikel dat zijn doel goed vervult. Ik ga het zeker opnieuw aankopen. Dank u
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig in gebruik, ideaal voor onder de douche. Het leuke aan dit product is dat je je zo heerlijk "schoon" voelt als je dit hebt gebruikt. Een aanrader voor elke vrouw!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  flacon voor gynaecologische hygiëne die ontzettend handig is in het gebruik en gemakkellijk uit te spoelen en ook mee te nemen omdat het zo weinig weegt
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze gynaecologische vloeistof is geweldig. Zeer gemakkelijk aan te trekken. Als deze vloeistof op tijd ingebracht wordt, kan het zelfs een schimmel tegenhouden. Een grote hoeveelheid voor een miniprijs! Aanbevolen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is het eerste produkt wat het gewenste resultaat geeft. Ik ben nu eindelijk van mijn vaginale klachten af! Had ik dit eerder geweten dan was mij veel ongemak bespaard gebleven. Ik kan het van harte aanbevelen.

Bodysol Gynaecologische Fles 250ml kopen

Je kan Bodysol Gynaecologische Fles 250ml van het merk Bodysol, geproduceerd door OMEGA DERMO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Vaginale Douche
Seksualiteit > Intieme Hygiëne > Vaginale Douche