€ 21,36
€ 19,01
(€ 126,73 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 2,35)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Bluem Wound Support Mondgel

BlueM Oral Gel is speciaal ontwikkeld door kaakchirurgen en tandartsen voor specifieke mondproblemen zoals aften, pockets, tandvleesaandoeningen, ontstekingen en implantaten. Versterkt het immuunsysteem en werkt diep desinfecterend. Eenvoudig direct in de mond aan te brengen of met een wattenstaafje. Is 5 x meer geconcentreerd dan de tandpasta.

Indicatie

Bluem oral gel is speciaal ontwikkeld voor specifieke mondproblemen zoals ontstekingen rondom implantaten (Peri-implantitis), Gingivitis, Parodontitis, Pericoronitis, aften, pockets, tandvlees aandoeningen (o.a. bij zwangerschap). Versterkt het immuunsysteem en werkt diep desinfecterend. Ook een koortslip geneest snel. Eenvoudig direct in de mond aan te brengen.

Gebruik van Bluem Wound Support Mondgel

Gebruik zo vaak als nodig.

Ingrediënten Bluem Wound Support Mondgel

Aqua, Alcohol, Glycerin, Silica, Sodium Saccharin, Sodium Perborate, Citric Acid, PEG-32, Sodium Gluconate, Lactoferrin, Xantham Gum, Celluslose Gum
€ 21,36
€ 19,01
(€ 126,73 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Bluem wound support mondgel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen ik dit de eerste maal gebruikte, had ik net iets te veel in mijn mond gedaan, maar het verdoofde wel goed. De zwelling was ook snel verminderd in mijn mond.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor gevoelige tanden, zeer goede smaak. Ik heb deze reeks ontdekt dankzij mijn tandarts en ik kan er niet meer zonder. Frisse, licht zoete smaak.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product en goed aangepast voor implantaten. Blauwe*m tandpasta is ook een goed product voor het behoud van gezond tandvlees om bacteriële kolonisatie te voorkomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende waterstofperoxidegel voor postoperatieve desinfectie of voor gebruik op interdentale ragers voor optimale interdentale reiniging!
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer duur. 21,36 euro per 15 ml oftewel 1424 euro per liter terwijl het werkzame product natriumperboraat in de handel verkrijgbaar is aan minder dan 50 euro per kilogram, bijv. natriumperboraat97 procent. Merkwaardig dat men voor een product, waaraan men geneeskundige eigenschappen zoals professional implant care etc. toeschrijft, de concentratie in de gel niet vermeldt, zoals verplicht voor geneesmiddelen. Voor mij was de gebruikte hoeveelheid te gering om er positief effect aan toe te schrijven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds 2 maanden had ik last van een kleine fistel op mijn tandvlees. Tandarts stelde voor om een curitage uit te voeren; Na meermaals dagelijks gebruik van Bluem tezamen met antibiotica kuur blijkt fistel volledig weg te zijn, wat volgens de tandarts niet kon.(Antibiotica neemt enkel de symptomen weg) Na foto genomen te hebben, blijkt fistel inderdaad te zijn verdwenen. Ik ben ervan overtuigd dat Bluem orale gel hierbij beslist sterk ondersteunend heeft gewerkt. Mvg Mb.

Bluem Wound Support Mondgel kopen

Je kan Bluem Wound Support Mondgel van het merk Bluem, geproduceerd door GLOBAL SMILE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Aften
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Orthodontie