€ 14,95
€ 13,16
(€ 26,32 / l)
Bespaar 12% (€ 1,79)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Bluem Fluoride Free Mondwater

Iedereen wil natuurlijk zo goed en stralend mogelijk voor de dag komen en zich met een mooie glimlach, sprankelend kunnen presenteren. En daar bent u nu juist mee bezig. U hebt inmiddels een heel traject achter de rug. Uw implantaat is een langdurige oplossing en daardoor een kostbare investering. Daar wilt u natuurlijk uw leven lang zorgeloos van kunnen genieten. Dat is mogelijk, mits u uw tanden en implantaten goed verzorgt.

Bluem mondwater is het beste verzorgingsproduct voor gezonde tanden en implantaten. Bluem mondwater is, als aanvul- aanvullingop Bluem tandpasta, spe- op Bluem tandpasta, speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen, onder leiding van Dr. Peter Blijdorp. Blijdorp is een autoriteit op het gebied van de implantologie. Hij heeft tienduizenden implantaten geplaatst en al zijn patiënten intensief begeleid: voor, tijdens en na de behandelingen. Blijdorp die al in 1976 zijn eerste implantaat zette, heeft ontdekt dat het gebruik van natuurlijke zuurstof een positieve werking heeft op het herstel en onderhoud van zowel tandvlees, gezonde tanden als implantaten.

Natuurlijke zuurstof
Zuurstof wordt in de geneeskunde al meer dan honderd jaar gebruikt. Pure zuurstof is in feite een medicijn. Er bestaat geen enkel ander medicijn dat zo effectief is voor genezing, als zuurstof. Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam. Naast een geneeskrachtige werking heeft zuurstof ook een krachtig antibacteriële werking. Bluem mondwater bevat een hoge concentratie zuurstof uit o.a. honingenzymen. De zuurstof uit het mondwater dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. Dit houdt de pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën.

Bluem mondwater
De effectiviteit van Bluem mondwater is het resultaat van de wisselwerking van de verschillende ingrediënten:
-Bluem mondwater heeft een unieke receptuur. Hiermee worden uw tanden, implantaten en tandvlees optimaal gereinigd en verzorgd.
-Bluem mondwater bevat actieve ingrediënten uit o.a. honingenzymen. Deze hebben een antiseptische, desinfec- desinfecterendeen ontstekingsrem- en ontstekingsremmende werking.
-Bluem mondwater bestrijdt bacteriën die tandplak veroorzaken. Daardoor blijft uw tandvlees in optimale conditie. Gezond tandvlees is belangrijk voor het behoud van uw implantaten, gezonde tanden en een frisse adem.
-Bluem mondwater zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten. Bovendien herstelt het beschadigde cellen rondom de implantaten. Dit voorkomt terugtrekkend tandvlees en herstelt het kaakbot, waardoor de implantaten goed blijven vastzitten.
-Bluem mondwater zorgt ervoor dat uw tanden wit blijven en dat er geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijk tanden, facings en kronen (o.a. door gebruik van koffie, thee, tabak en rode wijn).
-Bluem mondwater is ook geschikt voor personen die preventief bacterie- en/of infectievorming op of in het tandvlees willen voorkomen.
-Bluem mondwater heeft een neutrale pH-waarde en bevat geen alcohol. Hierdoor droogt de mond niet uit waardoor plaquevorming niet gestimuleerd wordt.
-De hoge concentratie fluoride die in de meeste mondwaters aanwezig is, tast de titaniumlaag van het implantaat aan. Bluem mondwater bevat geen fluorideen verlaagt daarmee het risico dat het implantaat losraakt.
-Bluem mondwater bevat Xylitol als aanvulling op het natuurlijk zuurstof ter voorkoming van cariës.
-Bluem mondwater bevat Lactoferrine, een ontstekings- ontstekingsremmendeiwit, ter versterking van het immuunsysteem.

Indicatie

-Voor een optimale bescher ming van tanden & implantaten
-Elimineert bacteriën op plekken waar de tandenborstel niet komt
-Voorkomt terugtrekkend tandvlees
-Voor een grondige verzorging van het tandvlees
-Zorgt voor een frisse adem
-Versterkt het immuunsysteem

Gebruik van Bluem Fluoride Free Mondwater

Spoel 60 seconden met Bluem mondwater na het poetsen met Bluem tandpasta. Bij voorkeur na iedere maaltijd of ten minste tweemaal per dag of zoals aangegeven door uw implantoloog, tandarts of mondhygiënist. Doordat Bluem mondwater geen fluoride bevat, is het mondwater volgens de regelgeving alleen geschikt voor volwassenen (18 jaar en ouder). Na gebruik de fles goed sluiten. Voor optimaal resultaat; gebruik Bluem mondwater in combinatie met Bluem tandpasta.

Ingrediënten Bluem Fluoride Free Mondwater

Aqua, Glycerin, Mel, Sodium Lauryl Sulfate, PVP, Lactoferrin, Sodium Citrate, Xylitol, Citric Acid, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Cellulose Gum, Magnesium Sulfate, Sodium Perborate, Sodium Methylparaben, Methyl Salicylate, CI 42090
€ 14,95
€ 13,16
(€ 26,32 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Bluem fluoride free mondwater

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blijkbaar geschikt voor problemen met tandvlees. Een nogal krachtig mondwater maar je voelt meteen dat het fors werkt. Geeft een sterk en fris gevoel in de mond.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Persoonlijk hou ik van dit product is het misleidend en aangezien ik het praktisch geen gingivitis of neuralgie meer gebruik zijn mijn tanden en tandvlees beter en ik heb het gevoel dat het product het hele jaar door gebruikt wordt met tandpasta van hetzelfde merk en vloeibare zuurstof van hetzelfde merk
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had allemaal wondjes in mijn mond, op advies van de tandarts, bluem tandpasta en bluem mondwater gaan gebruiken. Na ongeveer 3 weken waren de wondjes grotendeels weg. Jammer dat deze producten zo duur zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kende dit merk niet, maar was op zoek naar een mondwater zonder fluoride. Het smaakt lekker fris en dit is voor de eerste keer dat ik een mondwater vind, waar geen fluoride in zit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Samen met de Bluem tandpasta en de gel nog beter resultaten. Heb hierdoor ingreep geannuleerd en implantaat gered! Een zuiver en gezond tandvlees is nu het resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In combinatie met tandpasta zeer goede resultaten. Werkt uitstekend voor het reinigen van het tandvlees. Zorgt ook voor een frisse adem. Heb zelf geen implantaten en vind het dan zelfs een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor mijn implantaten vind ik het product Bluem heel fijn. Ik gebruik ook de tandpasta van Bluem en heb geen tandplak .In de morgen en de avond even een minuutje spoelen en het geeft je een hele frisse en gezonde mond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel effectief mondwater, geeft geen aanslag of smaakverlies en bevat geen fluoride. Grote fles waar je even mee toekan. Prettig gebruik en betaalbaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik een mond vol implantaten heb is deze tandpasta en spoelvloeistof het beste wat er is. Bij de halfjaarlijkse controle krijg ik steeds van de tandarts te horen dat mijn gebit en tandvlees heel gezond zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wel hééééél erg verfrissend...! Je hele mond tintelst ervan , vind ik persoonlijk wel aangenaam. Ik gerbuik het niet dagelijks, afhankelijk van wat ik gegeten heb en wat de planningen van mijn dag zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bluem mondwater is "het" mondwater om na tandenpoetsen en niet te vergeten tongschrapen mee te gorgelen voor een volkomen frisse adem en het voelen van een gezonde mond.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit mondwater is een goede aanvulling op de bluem tandpasta. Reinigt tussen de tanden en verfrist de mond langdurig. Beide producten horen bij elkaar.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het pas sinds kort, dus weet niet zeker of/hoe goed het werkt. Maar de omschrijving lijkt ok & ‘smaakt goed’ ( + het flacon ziet er erg mooi uit qua vorm en de zachtwitte kleur ).

Bluem Fluoride Free Mondwater kopen

Je kan Bluem Fluoride Free Mondwater van het merk Bluem, geproduceerd door GLOBAL SMILE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Anti-Tandplak
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Ontsmettend Mondwater
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Witte Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Mondwater > Frisse Adem