€ 34,75
€ 31,28
(€ 22,34 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 3,47)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bioxet Haarverminderende Lichaamscrème

Bioxet is een huidcrème die ongewenst haar drastisch kan verminderen en verzwakken. Een korte tijd na begonnen te zijn met Bioxet wordt de haarvermindering voor het oog zichtbaar.

Er verschijnt minder haren die ook korter zijn en er zijn steeds meer gedeeltes zonder haar. Na iedere behandeling wordt het ongewenste haar geleidelijk minder en dunner. 

 

 • is verkrijgbaar in een lichaamscrème, een gezichtscrème voor droge-normale huid en een gezichtscrème voor de vette huid.
 • werkzaam op alle haartypen en kleuren
 • heeft een prettige geur afkomstig van de natuurlijke extracten gebruikt in de samenstelling.

Gebruik van Bioxet Haarverminderende Lichaamscrème

Stap 1: Verwijder alle ongewenste haren vanaf de wortel door te harsen, epileren of andere methodes. Was het te behandelen gebied.

Stap 2: Breng de crème ruim aan op het schoongemaakte te behandelen gebied en masseer de crème tegen de haarrichting in, totdat deze ingetrokken is.

Stap 3: Breng dan iedere avond voor het naar bed gaan Bioxet crème aan totdat de haren weer voldoende lengte krijgen om opnieuw te epileren en begin dan weer met stap 1.

Een korte tijd na begonnen te zijn met Bioxet wordt de haarvermindering voor het oog zichtbaar. Er verschijnt minder haar en deze zijn korter en er zijn meer gedeeltes zonder haar.

Om nog betere resultaten te bereiken dient Bioxet langer dan 3 maanden te worden gebruikt of meerdere keren per dag te gebruiken.

Het gebruik van Bioxet gedurende 8-10 maanden zorgt voor een blijvende oplossing van ongewenst haar. Na deze 8-10 maanden hoef je geen geld meer uit te geven aan je haarprobleem. Bioxet is de meest kosten-effectieve, pijnvrije en makkelijke manier om ongewenst haar sterk te verminderen .

Ingrediënten Bioxet Haarverminderende Lichaamscrème

Complex B Herbal Extract,Cetearyl Alcohol&Ceteareth-20, Glycerin, Stearic Acid&Palmitic Acid, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate,Cetearyl Isononanoate, Isodecyl Neopentanoate, Phenoxyethanol&Methylparaben&Propylparaben&2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Caprylic/Capric Triglyceride, Bisphenylpropyl Dimethicone, Dimethicone, Polyacrylate,Allantoin,Fragrance,EDTA,BHT, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol&Methylchloroisothiazolinone&Methylisothiazolinone,Sodium Hydroxide.

€ 34,75
€ 31,28
(€ 22,34 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bioxet haarverminderende lichaamscrème

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heeft me zeker geholpen, ik heb niet meer zoveel haar, en ik stel het aan iedereen voor die het zou kunnen helpen. Koopt u het toch, doe het maar, doe het voor uzelf, alsjeblieft!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over bioxet! telkens na het epileren breng ik deze creme aan, als de haartjes terugkomen zijn ze opmerkelijk dunner en niet meer zo donker.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is zeer effectief, ik beveel het aan mensen met hyperpilosofische problemen. Het beschadigt de huid niet en het resultaat is zeer positief. Het is niet te duur
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  estou usando e ta fazendo efeito! faz pouco tempo mas ta tendo resultados!vous esperar mais meses pra pra pra pra pra pra pra pra ter o resultado esperado! segundo a propaganda
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de haarverminderende lichaamscrème van Bioxet ongeveer 18 maanden. Het is aangenaam in gebruik en dringt snel in. Het resultaat is bevredigend. Ik gebruik het voor mijn benen en de haartjes zijn inderdaad minder grof en dik ondanks dat ik de crème niet dagelijks gebruik (ik vergeet het).

Bioxet Haarverminderende Lichaamscrème kopen

Je kan Bioxet Haarverminderende Lichaamscrème van het merk Bioxet, geproduceerd door PANACEA DM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen > Lichaam