€ 27,95
€ 25,16
(€ 25,16 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,79)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Vette Huid

Bioxet is een huidcrème dat ongewenst haar drastisch kan verminderen en verzwakken. Een korte tijd na begonnen te zijn met Bioxet wordt de haarvermindering voor het oog zichtbaar.

Er verschijnt minder haar en deze zijn korter en er zijn meer gedeeltes zonder haar. Na iedere behandeling wordt het ongewenste haar geleidelijk verminderd en dunner.

Bioxet is verkrijgbaar in een lichaamscrème, een gezichtscrème voor droge-normale huid en een gezichtscrème voor de vette huid.

Bioxet is werkzaam op alle haartypen en kleuren
Bioxet heeft een prettige geur afkomstig van de natuurlijke extracten gebruikt in de samenstelling.

Gebruik van Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Vette Huid

Stap 1: Verwijder alle ongewenste haren vanaf de wortel door te harsen, epileren of andere methodes. Was het te behandelen gebied.

Stap 2: Breng de crème ruim aan op het schoongemaakte te behandelen gebied en masseer de crème tegen de haarrichting in, totdat deze ingetrokken is.

Stap 3: Breng dan iedere avond voor het naar bed gaan Bioxet crème aan totdat de haren weer voldoende lengte krijgen om opnieuw te epileren en begin dan weer met stap 1.

Een korte tijd na begonnen te zijn met Bioxet wordt de haarvermindering voor het oog zichtbaar. Er verschijnt minder haar en deze zijn korter en er zijn meer gedeeltes zonder haar.

Om nog betere resultaten te bereiken dient Bioxet langer dan 3 maanden te worden gebruikt of meerder keren per dag te gebruiken.

Het gebruik van Bioxet gedurende 8-10 maanden zorgt voor een blijvende oplossing van ongewenst haar. Na deze 8-10 maanden hoef je geen geld meer uit te geven aan je haarprobleem. Bioxet is de meest kosten-effectieve, pijnvrije en makkelijke manier om ongewenst haar sterk te verminderen .

Ingrediënten Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Vette Huid

Complex B Herbal Extract,Cetearyl Alcohol&Ceteareth-20, Glycerin, Stearic Acid&Palmitic Acid, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate,Cetearyl Isononanoate, Isodecyl Neopentanoate, Phenoxyethanol&Methylparaben&Propylparaben&2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Caprylic/Capric Triglyceride, Bisphenylpropyl Dimethicone, Dimethicone, Polyacrylate,Allantoin,Fragrance,EDTA,BHT, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol&Methylchloroisothiazolinone&Methylisothiazolinone,Sodium Hydroxide.
€ 27,95
€ 25,16
(€ 25,16 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Vette Huid

Schrijf een review
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Het is vrij moeilijk om pas na 1-2 weken gebruik een advies te formuleren. De effectiviteit van dit product is "bewezen" na enkele maanden gebruik Ik kon geen definitief standpunt innemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Vette Huid kopen

Je kan Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème Vette Huid van het merk Bioxet, geproduceerd door LICHTWER PHARMA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen > Gelaat