€ 27,95
€ 25,16
(€ 25,16 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,79)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème droge/normale huid

Bioxet is een huidcrème die ongewenst haar drastisch kan verminderen en verzwakken. Een korte tijd na begonnen te zijn met Bioxet wordt de haarvermindering voor het oog zichtbaar.

Er verschijnt minder haar en deze zijn korter en er zijn meer gedeeltes zonder haar. Na iedere behandeling wordt het ongewenste haar geleidelijk verminderd en dunner.

Bioxet is verkrijgbaar in een lichaamscrème, een gezichtscrème voor droge-normale huid en een gezichtscrème voor de vette huid.

Bioxet is werkzaam op alle haartypen en kleuren
Bioxet heeft een prettige geur afkomstig van de natuurlijke extracten gebruikt in de samenstelling.

Gebruik van Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème droge/normale huid

Stap 1: Verwijder alle ongewenste haren vanaf de wortel door te harsen, epileren of andere methodes. Was het te behandelen gebied.

Stap 2: Breng de crème ruim aan op het schoongemaakte te behandelen gebied en masseer de crème tegen de haarrichting in, totdat deze ingetrokken is.

Stap 3: Breng dan iedere avond voor het naar bed gaan Bioxet crème aan totdat de haren weer voldoende lengte krijgen om opnieuw te epileren en begin dan weer met stap 1.

Om nog betere resultaten te bereiken dient Bioxet langer dan 3 maanden te worden gebruikt of meerder keren per dag te gebruiken.

Het gebruik van Bioxet gedurende 8-10 maanden zorgt voor een blijvende oplossing van ongewenst haar. Na deze 8-10 maanden hoef je geen geld meer uit te geven aan je haarprobleem. Bioxet is de meest kosten-effectieve, pijnvrije en makkelijke manier om ongewenst haar sterk te verminderen .

Ingrediënten Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème droge/normale huid

Complex B Herbal Extract,Cetearyl Alcohol&Ceteareth-20, Glycerin, Stearic Acid&Palmitic Acid, Methyl Glucose Sesquistearate, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate,Cetearyl Isononanoate, Isodecyl Neopentanoate, Phenoxyethanol&Methylparaben&Propylparaben&2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Caprylic/Capric Triglyceride, Bisphenylpropyl Dimethicone, Dimethicone, Polyacrylate,Allantoin,Fragrance,EDTA,BHT, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol&Methylchloroisothiazolinone&Methylisothiazolinone,Sodium Hydroxide.
€ 27,95
€ 25,16
(€ 25,16 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bioxet haarverminderende gezichtscrème droge/normale huid

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product dat ik gebruik is super fijn en heeft me enorm geholpen. Vond alleen jammer dat 100ml potje niet meer beschikbaar was maar dat was vriendelijk opgelost. Helemaal top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Betalen en verzenden zijn bij mij supergoed gelukt, ik hoop nu nog dat de crème helpt. Dat zal nog wel een tijdje duren. Zal ondertussen zeker nog bij Farmaline kopen.

Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème droge/normale huid kopen

Je kan Bioxet Haarverminderende Gezichtscrème droge/normale huid van het merk Bioxet, geproduceerd door LICHTWER PHARMA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen
Schoonheid & Hygiëne > Ontharen > Gelaat