€ 65,00
€ 58,50
Bespaar 10% (€ 6,50)

Omschrijving van Biocyte Hyaluronic Dag/Nacht 270mg

Biocyte blijft innoveren om de hydraterende prestaties van hyaluronzuur nog te verbeteren. Het kom zijn beloften als stermolecule tegen rimpels en veroudering dan ook meer dan ooit na. De gekruiste synergie van hyaluronzuur 120 mg + GABA. Tijdens de slaap herstelt de huid zich namelijk beter dankzij de gezamenlijke werking van het (natuurlijk regenererende) groeihormoon en de afwezigheid van uv-stralen of andere agressies van buitenaf.
De diepte van de slaap is bepalend voor het herstel en de afscheiding van het groeihormoon en van DHEA.
Van deze beide hormonen bestaat een co-enzym, GABA (gammaamino- boterzuur), een aminozuur van natuurlijke oorsprong uit melk. Het is een neurotransmitterremmer die in de hersenen wordt aangemaakt. De concentratie ervan vermindert met de jaren.
Studies tonen aan dat GABA:
- 60 min. na inname een ontspannend effect heeft door de angst bij gezonde vrijwilligers in stressomstandigheden te verminderen;
- ontspanning en slaap bevordert;
- een natuurlijk voedingssupplement is.

Hyaluronic + GABA is een technologische vooruitgang in de voedingssupplementen met cosmetische doeleinden.
Een maand lang één tablet bij het slapengaan nemen volstaat voor een gekruiste werking van rehydratatie, herstellende slaap en antiveroudering.

Indicatie

Een voedingssupplement met natuurlijk 270mg hyaluronzuur voor mensen vanaf 25 jaar.
- Voorkomt en vervaagt de vorming van rimpels
- Herstelt het verlies van volume in de huid

Gebruik van Biocyte Hyaluronic Dag/Nacht 270mg

1 tabletje in de ochtend en 1 capsule in de avond gedurende 1 maand. Voor een optimaal resultaat neemt u 1 volledig doosje uit zonder een dag over te slaan.

Ingrediënten Biocyte Hyaluronic Dag/Nacht 270mg

Maltodextrine van maïs (vulstof), hyaluronzuur 120 mg, G.A.B.A 100 mg, magnesiumstearaat, colloïdaal silicium (antiklontermiddelen).Omhulsel van de capsule: gelatine, patentblauw (kleurstoffen).
€ 65,00
€ 58,50

Laatste reviews en ervaringen met Biocyte Hyaluronic Dag/Nacht 270mg

Schrijf een review
 • fullfullfullnonenone
  3/5
  Beoordeeld door
   

  niet tevreden over de bijsluiter, alle info is in 't Frans opgesteld. wel geholpen via helpdesk. werking nog niet kunnen uittesten, is nog te kort gebruikt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Biocyte Hyaluronic Dag/Nacht 270mg kopen

Je kan Biocyte Hyaluronic Dag/Nacht 270mg van het merk Biocyte, geproduceerd door PLAY-OFF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Voedingssupplementen Huid > Gelaat & Lichaam