Beautypad Navulling 12 stuks

€ 14,95
€ 13,46
Bespaar 10% (€ 1,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Beautypad Navulling

Beautypad verwijdert ongewenst haar op benen, oksels, armen, borst, buik, rug (bij mannen) en het gezicht (bij vrouwen) tot aan de wortel. Zonder sneetjes, wondjes noch huidirritatie.

Naast ontharen zorgen desilicumcarbidemineralen op het wrijfop- pervlak voor het verwijderen van de dode huidcellen (peeling). Geen elektriciteit, geen hars en geen chemische bestanddelen meer nodig! Regelmatig gebruik vertraagt de haargroei en zorgt ervoor dat de huid langdurig glad en zacht aanvoelt. Dermatologisch getest en dus ook geschikt voor de gevoelige huid.

Het geheim van de Beautypad zit in het ultra-fijne kristalontwerp uit Zwitserland. Het is subtiel genoeg om uw huid niet te beschadigen maar krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. De bindende bestanddelen van de silicum- carbidemineralen op het wrijfoppervlak, zijn met behulp van lasers zodanig elektrostatisch georiënteerd, dat ze over minuscuul kleine snijvlakken beschikken.

Indicatie

Navulling. Verwijdert haar snel en zonder pijn, voor zowel mannen als vrouwen

Gebruik van Beautypad Navulling

Zowel vrouwen als mannen kunnen de Beautypad gebruiken. Gebruik de grote Beautypad applicator voor benen, armen, onderarmen, buik en rug. De kleine Beautypad applicator is speciaal ontworpen voor gevoelige plekken in uw gezicht en rondom uw bikinilijn.

Door een zachte draaiende beweging verwijdert de Beautypad pijnloos ongewenst haar. Draai de Beautypad linksom en rechtsom over uw huid zonder kracht te zetten. De draaiende beweging maakt de haarzakjes open waardoor een maximale haarverwijde- ring mogelijk wordt. Beautypad-kristalschijfjes zijn wasbaar onder de warme kraan en desinfecteerbaar door ethylalcohol. Afhankelijk van huid, haarsterkte en gebruiksfrequentie tot wel 4 weken keer op keer te gebruiken.
€ 14,95
€ 13,46

Beautypad Navulling kopen

Je kan Beautypad Navulling van het merk Beautypad, geproduceerd door LENSFACTORY , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ontharen