€ 18,50
€ 15,73
(€ 39,33 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 2,77)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Avène Rijke Crème Voor Overgevoelige Huid D.E.F.I.

Kalmeert irritatie snel en beschermt de van nature gevoelige of door omstandigheden snel geïrriteerde huid voor langere tijd. Samengesteld volgens het Charter m.b.t. steriele cosmetica: Zonder bewaarmiddelen, zonder parabenen, zonder parfum, zonder alcohol.

Heilzame eigenschappen
De Rijke Crème voor de overgevoelige huid bevat Parcerine, een nieuw bestanddeel dat inwerkt op de eigenlijke oorzaak van intolerantieverschijnselen doordat het zowel de irritatie zelf als de beschadigde huidbarrière behandelt.
-Beschermend: de beschermende huidbarrière wordt duurzaam en doeltreffend hersteld.
-Goed verdragen: dankzij de formule met een minimum aan ingrediënten die uit de meest zuivere en milde bestanddelen werden geselecteerd.
-Verzachtend: de combinatie van Parcerine en verzachtend en anti-irriterend Thermaal water van Avène verzacht uw huid door haar reactiviteitsdrempel te verlagen, waardoor ook het trekkerig gevoel verdwijnt.

D.E.F.I.: Een gepatenteerd perfect hermetisch afsluitsysteem dat op initiatief van de Laboratoires Pierre Fabre werd ontwikkeld om de steriliteit van de formule zelfs na het openen van de tube en gedurende de volledige gebruiksduur te vrijwaren, zonder enig risico op bacteriële contaminatie.

Indicatie

De Rijke Crème voor de overgevoelige huid is bijzonder geschikt voor de droge, snel geïrriteerde hypergevoelige huid. Deze bijzonder zuivere, zachte crème herstelt het evenwicht van de huid dag na dag, zodat ze weer prettiger aanvoelt.

Gebruik van Avène Rijke Crème Voor Overgevoelige Huid D.E.F.I.

-Het gelaat en de hals eerst reinigen met de Reinigingslotion uit het gamma voor de Overgevoelige Huid.
-De verzorging ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen. Op de tube duwen om de gewenste dosis vrij te maken. Na gebruik het overtollige product van de tube verwijderen en de tube opnieuw sluiten.

Ingrediënten Avène Rijke Crème Voor Overgevoelige Huid D.E.F.I.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). SQUALANE. DIMETHICONE. PENTYLENE GLYCOL. GLYCERYL STEARATE. BUTYLENE GLYCOL. GLYCERIN. BEHENYL ALCOHOL. SERINE. BHT. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER). CARBOMER. OZOKERITE. TETRASODIUM EDTA. TRIETHANOLAMINE. XANTHAN GUM.
Avène Rijke Crème Voor Overgevoelige Huid D.E.F.I. 40 ml
€ 18,50
€ 15,73
(€ 39,33 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Avène rijke crème voor overgevoelige huid d.e.f.i.

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dermatoloog kocht ik deze crème van Avène. Ik heb namelijk rosacea in combinatie met een erg droge huid. Persoonlijk vind ik deze toch een beetje te rijk, hij trekt niet volledig in mijn huid Avène Tolérance Extrême Crème D.E.F.I. vind ik voor mij beter geschikt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien mijn huid zeer reactief en droog is, was ik reeds lang op zoek naar een geschikt produkt. Vanaf het eerste moment kalmeerde mijn huid en het trekkerig gevoel verdween.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man, die in de vijftig is, heeft een huid die zwaar beschadigd werd door externe agressies. Zijn huid is zo fijn, dat deze aanvallen zijn gezicht soms branderig doen aanvoelen maar het gebruik van deze crème, 2 keer per dag hebben zijn huid erg verzacht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product, vooral voor (zeer) gevoelige huid. Herstelt de huid vrij snel en het jeukt minder in het gezicht. Trekt vrij snel in voor een rijke creme en is prettig aan te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door dermatoloog. Rode droge vlekken in gelaat volledig verdwenen. Smeert goed uit en voelt niet vettig aan. Bevat bovendien 50 ml i.p.v. 40 ml!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van allergie en ik heb verchillende hypoallergeen cream geprobeerd maar het lukte niet. Gelukkig heb ik Avène Rijke Crème Voor Overgevoelige Huid 40 ml gevonden! Ik ben heel tevreden met Avène Rijke Crème Voor Overgevoelige Huid 40 ml.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goede dagcrème, ideaal voor de broze en beschadigde huiden. ook ideaal voor de mensen die geen geparfumeerde crèmes kunnen uitstaan. Zeer goed compromis!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer geschikt als extra laag onder de gewone dagcreme bij gevoelige onrustige huid door bijvoorbeeld droge lucht of gure weersomstandigheden. Zeer zacht en verzachtend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voor het gelaat. Heb soms last van rode vlekken en die zalf maakt mijn huid zacht en de rode vlekken verdwijnen. Gemakkelijk aan te brengen en laat geen vette laag achter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een huidaandoening,namelijk rosacea en bovendien een droge huid.Door gebruik van deze dagcreme ziet mijn huid minder rood en voelt ze opnieuw zacht aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, ga er binnenkort meer van bestellen. Van farmaline kocht ik al meer producten. Allemaal tot volle tevredenheid. Deze creme maakt mijn droge huid weer zacht en is betaalbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ben ik zeer content van!Ik ben allergisch aan parfumerie in bepaalde produkten en met deze dagcréme ben ik zeer goed!ik kom minder in uitslag en legt ook een goede laag om te gebruiken als nachtcréme!

Avène Rijke Crème Voor Overgevoelige Huid D.E.F.I. kopen

Je kan Avène Rijke Crème Voor Overgevoelige Huid D.E.F.I. van het merk Avène, geproduceerd door AVENE - PIERRE FABRE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Lippen
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dagverzorging > Hydratatie
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dagverzorging > Gevoeligheid / Roodheden
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Nacht > Hydratatie
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Nacht > Gevoeligheid / Roodheden
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dag & Nacht > Hydraterende Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dag & Nacht > Gevoelige, Reactieve Huid