€ 5,99
€ 5,09
(€ 101,80 / 100 g)
Bespaar 15% (€ 0,90)

Omschrijving van A. Vogel Echinaforce Lippenbalsem

Echinaforce lippenbalsem verzorgt en beschermt de lippen. Hij is geschikt voor ruwe plekjes, schrale plekjes en ter verzorging van lipblaasjes. De balsem bevat bovendien een natuurlijke zonnefilter factor 19 waardoor hij goed beschermt tegen uv-straling. Door een uitgekiende samenstelling blijft de stick goed smeerbaar bij temperaturen van -20 to + 40 graden Celcius. Dus geschikt van zomervakantie tot wintersport.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
    Voor een optimale bescherming van de lippen
    Voor de verzorging van lipblaasjes
    Ook bij ruwe en schrale plekjes
    Met beschermingsfactor 19
    Blijft goed smeerbaar bij -20 tot +40 graden

Samenstelling
De stick bevat - naast het plaatselijk weerstandsverhogende echinaceaconcentraat - drie andere plantenextracten: citroenmelisse, goudsbloem en kamilleolie.

Gebruik
Meerdere malen per dag dun opbrengen

Fabrikant
Biohorma B.V.
Postbus 33
8080 AA Elburg

10-2015

 

 

Indicatie

 • Voor een optimale bescherming van de lippen
 • Voor de verzorging van lipblaasjes
 • Ook bij ruwe en schrale plekjes
 • Met beschermingsfactor 19 
 • Blijft goed smeerbaar bij -20 tot +40 graden
A. Vogel Echinaforce Lippenbalsem 5 g
€ 5,99
€ 5,09
(€ 101,80 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met A. vogel echinaforce lippenbalsem

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De kleur en smaak bevallen me niet echt. Een kleigroene kleur niet echt flatterend om te dragen als je buiten komt. Hij is wel verzorgend en werkt prima.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben ietwat ontgoocheld in deze lippenbalsem : hij is vooreerst al duurder dan de producten die ik tot hiertoe al gebruikt heb, maar helaas niet beter : stug in gebruik en snel terug opgedroogd : jammer
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze lippenbalsem is niet wat ik verwacht had , zeer hard en moeilijk aan te brengen . De groene kleur is niet aangenaam . Smaken doet hij niet . Niet zo'n goed product .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We waren reeds geruime tijd op zoek naar een goeie en herstellende maar vooral niet vettige lippenbalsem. Welnu, we moeten meteen toegeven dat dit de stick is die we al lang zochten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  aangename lippenbalsem en we weten dat er goede ingrediënten gebruikt worden. Handig voor in de winter, altijd bij de hand. Toch niet zo lekker, maar 't gaat er door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze lippenbalsem is het beste product op de markt,het verzorgt je lippen zonder vet aan te voelen , het is aangenaam en heel doeltreffend, andere merken lippenbalsem zijn vettig en ook helemaal niet doeltrffend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  A.Vogel Echinaforce Lippenbalsem is goed verzorgend. Vooral in de winter mar ook in de zomer beschermt hij tegen zonnebrand. Sinds ik hem gebruik zijn mijn lippen goed beschermd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze balsem helpt tegen koortsblaasjes en gesprongen lippen. Ik heb hem overal in huis en in de wagen liggen, ze zijn perfect voor mijn gezin en mezelf.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Het resultaat is niet slecht, maar ik vind deze lippenbalsem minder goed, omdat hij nogal hard is : je moet hard wrijven op je lippen voordat je er wat van op je lippen hebt. En een ander nadeel is dat hij groen kleurt, het zicht is dus ook allesbehalve. Ik gebruik hem thuis verder op als ik weet dat ik niet meer buiten hoef, maar als hij op is, zal ik hem niet meer kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt verzacht niet alleen de lippen maar helpt ook om de scheurtjes en wondjes te genezen. het werkt ook langduriger dan reguliere lippenbalsems.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind dit de ideale lippenbalsem tegen gesprongen lippen.Ik gebruik hem ook bij koortsblaasjes en vind het resultaat zelfs beter dan bij zovirax.Een echte aanrader

A. Vogel Echinaforce Lippenbalsem kopen

Je kan A. Vogel Echinaforce Lippenbalsem van het merk Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Handen-Voeten-Lippen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Lippen
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Lippen > Droge Lippen