Kies uw taal
Customer Friendliness Award 2023

Of gebruik ons contactformulier voor persoonlijk advies.

Levering in België

  • Levering via een afhaalpunt - Gratis vanaf € 39
    Gratis levering vanaf € 39 in meer dan 4.450 afhaalpunten.

Reviews

 


Wat zijn reviews?

Dit zijn de meningen, ervaringen, opvattingen en beoordelingen van onze klanten en medewerkers over een bepaald product. U kunt deze reviews terugvinden op de productpagina's.
Deze reviews zijn volledig vrijwillig aan FARMALINE bezorgd door onze klanten en medewerkers. Na goedkeuring worden ze door FARMALINE online gepubliceerd.

 

Waarom staan deze reviews online?

Als apotheek kunnen wij u enkel objectieve informatie geven over de producten die wij aanbieden. Toch zijn we van mening dat de ervaringen van onze klanten en medewerkers met bepaalde producten relevant kunnen zijn voor u. Een subjectieve mening kan doorslaggevend zijn wanneer u, bijvoorbeeld, twijfelt tussen twee producten, specifieke eigenschappen in vraag stelt of gebruikstips nodig hebt.

 

Wat heb ik eraan?

  • U kunt uw mening kwijt over de producten in onze webshop.
  • Andere klanten krijgen een beter beeld over de werking van het product.
  • De mening van andere klanten kan doorslaggevend zijn wanneer u een product kiest.

 

Wat krijg ik voor mijn review?

Voor ieder product dat u bij FARMALINE heeft besteld, kunt u éénmaal een tegoed van € 0,50 krijgen wanneer uw review gepubliceerd wordt op de website. Enkele weken na de levering van uw bestelling ontvangt u een e-mail met een uitnodiging om de gekochte producten te beoordelen.


Let op: U kunt ieder product slechts 1x beoordelen. Als u het product al beoordeeld heeft vóór uw bestelling, dan kunnen we u geen tegoed geven.

 

Hoe schrijf ik een goede review?

De reviews worden op de website gepubliceerd als ze voldoen aan de volgende criteria:

  • De review is relevant en gerelateerd aan het product in kwestie. Idealiter geeft u meer informatie dan alleen een algemene indruk.
  • De review is ongeveer 200 tekens lang.
  • De review voldoet aan onze voorwaarden en beleid.

 

Het tegoed van mijn review staat nog niet op mijn account. Hoe komt dat?

Alle reviews worden gemodereerd om misbruik tegen te gaan. Wanneer uw review gecontroleerd en goedgekeurd is, verschijnt het tegoed automatisch op uw persoonlijke FARMALINE account. Het tegoed wordt automatisch verrekend bij uw eerstvolgende bestelling.

 

Waarom kan ik geen review schrijven voor sommige producten?

Het is niet mogelijk om een review te schrijven voor (voorschriftvrije) geneesmiddelen. Het is bij wet verboden om reclame te maken voor geneesmiddelen. De reviews zijn daarom uitgeschakeld voor die producten.