Overige vragen

 


Geeft FARMALINE extra kortingen aan bepaalde beroepen of sectoren?

Jammer genoeg is het niet mogelijk een bijkomende korting te verkrijgen.

FARMALINE is een erkende apotheek en respecteert de deontologie van de Orde der Apothekers, die formeel elke discriminerende korting aan haar leden verbiedt.

De prijzen zijn vrij te bepalen, maar moeten voor iedereen dezelfde zijn.

 

Is FARMALINE bereid om een evenement te sponsoren?

De toegelaten publiciteit voor een apotheek is erg beperkt. De Orde der Apothekers wil namelijk geen commercieel imago creëren voor het beroep van apotheker.

FARMALINE respecteert de richtlijnen van de Orde der Apothekers nauwgezet en kan daarom geen enkele vorm van sponsoring toepassen.

 

Kan ik staaltjes ontvangen van een product voor ik een aankoop doe?

Wij begrijpen dat het heel prettig zou zijn om een product uit te proberen voordat u het koopt. Zeker als u het product of merk niet kent of nog nooit heeft gebruikt.

Het is echter niet mogelijk om al onze klanten op elk moment te voorzien van staaltjes. Wij ontvangen staaltjes van verschillende merken op verschillende momenten, waardoor we dus nooit zekerheid hebben over welke staaltjes we u kunnen aanbieden. Daarnaast lopen de kosten om staaltjes te versturen ook snel op. Wij proberen de bestellingen van onze klanten te voorzien van (een) staaltje(s) zolang de voorraad strekt, maar kunnen dit niet garanderen. Hierbij gaat het dan om staaltjes van verschillende merken die wij op voorraad hebben. Wij hopen dat u de door ons gekozen staaltjes kunt waarderen en begrip heeft voor ons standpunt.

 

Wordt mijn pakje wel discreet verzonden?

De verzending en verpakking van uw pakket is erg discreet. De bestelling wordt verpakt in een bruine doos zonder enige verwijzing naar FARMALINE. Ook de inhoud van de doos wordt ook niet op de buitenkant vermeld.

Bovendien is het niet mogelijk om de inhoud te bekijken, aangezien de doos gesloten wordt met een sterke bruine kleefband.

 

Ik heb het antwoord op mijn vraag niet gevonden.

Als u geen antwoord gevonden heeft op uw vraag of bijkomende vragen wilt stellen, kunt u ons altijd bereiken via:

Wij nemen dan zo snel mogelijk opnieuw contact met u op om uw vraag te beantwoorden.