E-mailberichten

 


Hoe kan ik me in- of uitschrijven voor de FARMALINE nieuwsbrief?

Inschrijven

Tijdens de registratie kunt u aanvinken dat u nieuwsbrieven en promoties wenst te ontvangen.

Bent u al geregistreerd? Dan kunt u uw e-mailvoorkeuren aanpassen in uw persoonlijke FARMALINE account. U kunt ook uw e-mailadres ingeven in het veld inschrijven nieuwsbrief op onze website. Zo ontvangt u al onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

 

Uitschrijven

Onderaan de nieuwsbrief kunt u een link vinden om u uit te schrijven.

U wordt vervolgens omgeleid naar onze website waar u zich kan aanmelden met uw account om de nodige aanpassingen in uw e-mailvoorkeuren door te voeren.

 

Ik ontvang geen enkele e-mail van FARMALINE. Hoe komt dat?

Bepaalde instellingen in e-mailprogramma's kunnen ervoor zorgen dat e-mails van FARMALINE als spam of phishing geïdentificeerd worden. Uw e-mailprogramma verplaatst onze e-mails dan naar de map ongewenste e-mails of reclame.

U kan ervoor zorgen dat de e-mails in uw inbox terechtkomen door:

  • Rechts op het e-mailadres van de afzender ([email protected]) te klikken en het toe te voegen aan de lijst van vertrouwde contacten of veilige afzenders.
  • De verzonden e-mail van FARMALINE die in uw ongewenste e-mails of reclame map zit, aan te duiden als geen ongewenste e-mail of geen reclame.

Een overvolle mailbox kan ook de oorzaak zijn dat u geen e-mails meer kunt ontvangen. Enkele e-mails (met bijlagen) verwijderen, kan het probleem mogelijk oplossen. Indien u na deze stappen nog steeds geen e-mails ontvangt, neemt u het best contact op met onze klantendienst via chat, telefoon of het contactformulier op onze website.

 

Ik wil geen e-mails ontvangen van FARMALINE. Is dat mogelijk?

E-mails maken een cruciaal onderdeel uit van de communicatie en service bij FARMALINE. Zo houden wij u op de hoogte van:

  • de status van uw bestelling.
  • eventuele problemen bij bestelling en/of levering.
  • het laatste nieuws over nieuwe producten, promoties en veranderingen bij FARMALINE (indien u dit wenst).

Daarom is het niet mogelijk om geen enkele e-mail te ontvangen. Wanneer u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief, en deze niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven door op de link te klikken onderaan de nieuwsbrief.

 

Wat is het e-mailadres van FARMALINE?

U kunt een e-mail sturen naar de klantendienst via het contactformulier op onze website of via uw persoonlijke mailbox naar [email protected].

 

Hoe lang duurt het voor mijn e-mail aan de klantendienst beantwoord wordt?

Onze klantendienst is bereikbaar via chat, telefoon en e-mail. We streven ernaar om uw vraag binnen de 24 werkuren te beantwoorden. Gelieve er rekening mee te houden dat onze klantendienst in het weekend niet aanwezig is.