Beoordelingen

 


 

Wat zijn beoordelingen ?

De beoordelingen die u kan terugvinden bij de producten zijn de meningen, ervaringen, opvattingen en beoordelingen van onze bezoekers en klanten over een bepaald product.
Deze informatie is allemaal vrijwillig aan FARMALINE bezorgd door deze bezoekers en klanten, en na goedkeuring door FARMALINE online gepubliceerd.

 

Waarom staan deze beoordelingen online?

Wij als apotheek kunnen u enkel zo objectief mogelijk informatie verschaffen over producten. Toch zijn we van mening dat de ervaring van andere gebruikers relevant kan zijn voor u. Hun subjectieve mening kan u een beter zicht geven op de eigenschappen van het product of tips voor het gebruik in de praktijk.

 

Wat heb ik eraan?

 

  • U kan uw mening kwijt over de producten die u in onze webshop kan terugvinden.
  • Andere klanten kunnen een beter beeld over het product krijgen dankzij het lezen van uw mening.
  • Andere klanten kunnen u ook helpen met uw keuze van een product door hetzelfde te doen.

 

Krijg ik iets voor mijn beoordeling?

U kan voor ieder product dat u reeds besteld heeft bij FARMALINE éénmaal een tegoed van 50 cent krijgen indien u een beoordeling schrijft die goedgekeurd wordt voor publicatie. Enkele weken na het afleveren van uw bestelling krijgt u van ons een e-mail met een uitnodiging om de gekochte producten (enkel niet-geneesmiddelen) te beoordelen.
Let op : U kan ieder product slechts 1 maal beoordelen. Heeft u het product al beoordeeld vooraleer u het besteld heeft, dan kunnen we u geen tegoed geven.

 

Wat zijn de vereisten voor een goede beoordeling?

Een goede beoordeling moet

  • gerelateerd zijn aan het product, niet algemeen
  • om en bij de 150 tekens lang (ongeveer evenveel tekens als een gsm-bericht)

 

Mijn tegoed staat nog niet op mijn account? Hoe komt dit?

Alle beoordelingen worden gemodereerd. Dit is om misbruik tegen te gaan. Wanneer uw beoordeling gecontroleerd en goedgekeurd is, verschijnt het tegoed automatisch op uw account. U kan het gebruiken bij uw eerstvolgende bestelling.

 

Waarom kan ik geen beoordeling geven op sommige producten?

Het is niet mogelijk om een beoordeling te geven op (voorschrijftvrije) geneesmiddelen.
Het is wettelijk niet toegelaten reclame te maken voor deze producten, en daarom hebben we ook de beoordelingen voor de (voorschrijftvrije) geneesmiddelen uitgeschakeld.