€ 6,52
€ 5,67
Bijsluiter van Xylocaïne 5% 35 g

Omschrijving van Xylocaïne 5%

Zalf die de pijn en jeuk verlicht door een verdovende werking

Indicatie

Xylocaine 5 %, zalf wordt gebruikt als symptomatische behandeling van pijn tengevolge van schaafwonden, hemorroïden, pijnlijke tepels, acute zona, inoperabele aandoeningen van de anus of het rectum, enz... evenals voor gebruik op de huid en de mucosa vóór het uitvoeren van pijnlijke diagnostische en therapeutische interventies.

Gebruik van Xylocaïne 5%

Een laag zalf rechtstreeks of - vooral in geval van schaaf- of brandwonden - met een steriel gaas op de te anesthetiseren oppervlakte aanbrengen.
In geval van open wonden de maximale aanbevolen dosis niet overschrijden aangezien dit tot te snelle absorptie met gevaar voor systeemtoxiciteit kan leiden.

Ingrediënten Xylocaïne 5%

1 g zalf bevat 50 mg lidocaïne.

Bijwerkingen van Xylocaïne 5%

  • Na gebruik van zeer grote hoeveelheden Xylocaine 5% zalf, kunnen bijwerkingen als misselijkheid en braken of onrust opduiken.
  • In zeldzame gevallen kunnen overgevoeligheidsreacties optreden.

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen bewaren!
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 6,52
€ 5,67

Laatste reviews en ervaringen met Xylocaïne 5%

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Dit vind ik goed product ! Ik gebruik dit voor anus die regelmatig wat pijnlijk is en dan smeer ik dit bij het slapen gaan erop en daags erna nergens meer last van

Xylocaïne 5% kopen

Je kan Xylocaïne 5% van het merk AstraZeneca, geproduceerd door ASPEN PHARMA TRADING LTD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Xylocaïne of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Huid