€ 9,50
€ 8,55
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van VSM Colikind

Colikind
Darmkrampjes komen regelmatig voor bij baby’s. Omdat na de geboorte de darmen nog niet volledig ontwikkeld zijn, kunnen krampjes ontstaan wanneer de voeding de darmen passeert of wanneer baby’s te gulzig drinken. Je kunt proberen krampjes te voorkomen door na de voeding zacht het buikje van je kind te masseren. Ook een warm badje wil de pijn van de krampjes nog wel eens verlichten. Helpen deze trucs niet, geef dan Colikind®.
Dit homeopathische kindergeneesmiddel zorgt ervoor dat de geïrriteerde darmpjes tot rust komen, zodat de krampjes en de daardoor veroorzaakte pijn verminderen.

Colikind® is verkrijgbaar in handig te doseren druppels (zonder suiker) die rechtstreeks in het mondje of in een flesje met water toegediend kunnen worden

Gebruik van VSM Colikind

Kinderen van 0-6 jaar: in acute gevallen elk uur 3 druppels, maximaal 6x per dag. Daarna 3x daags 3 druppels.

Ingrediënten VSM Colikind

100 g, Colikind ® druppels bevatten de werkzame bestanddelen: Chamomilla D6 10g, 10g Cina maritima D6, D6 Colocynthis 10g, 10g Lake vaccinum defloratum D6, D6 10g Magnesium muriaticum. De andere bestanddelen zijn: water, glycerol (E422), xylitol en alcohol. Alcohol gehalte: 2,69% (v / v).
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 9,50
€ 8,55
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vsm colikind

Schrijf een review
  • 5/5
    Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
    Beoordeeld door
     
    het redde me van de koliek van mijn kleintje hij had het al meer dan vijf maanden en ik heb alles geprobeerd. Dat is alles wat werkte het is jammer dat je er in Frankrijk geen vindt........

VSM Colikind kopen

Je kan VSM Colikind van het merk VSM, geproduceerd door SCHWABE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie