€ 6,68

Omschrijving van A.Vogel Symphosan

Symphosan van A.Vogel wordt gebruikt ter verzorging van zwaarbelaste spieren en pezen, ter behandeling van spieren na sport of inspanning.

Spieren en pezen zijn een belangrijk deel van het bewegingsapparaat. De botten zorgen voor de stevigheid en de spieren en pezen zorgen ervoor dat we ons kunnen blijven bewegen. Niet alleen sport, maar ook een inspannende werkdag kan spieren en pezen zwaar belasten.

Vooral ook als er veel repeterende bewegingen zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld bij langdurig werken achter een computer of bij eentonige belasting, zoals bij het werken aan een lopende band. Ter verzorging van zwaarbelaste spieren en pezen gebruikt u Symphosan van A.Vogel.

Gebruik van A.Vogel Symphosan

Meerdere malen per dag zachtjes inwrijven of op een kompres toepassen. Niet innemen

Ingrediënten A.Vogel Symphosan

Symphytum officinale 84,8%, Hypericum perforatum, Solidago virgaurea, Sempervivum tectorum, Sanicula europea, Arnica montana, Hamamelis virginiana. Alcoholgehalte ca.36 %.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Symphosan 50 ml
€ 6,68

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel symphosan

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Symphosan is uitstekend geschikt voor de behandeling van kneuzingen, verstuikingen en verrekkingen, maar ook voor kleine, open wonden (huidschilfers etc.)
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Symphosan helpt bij pijn van bvb een tenniselleboog of bij gewrichtspijn. Mijn zus uit Nederland heeft me dit aanbevolen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij littekenweefsels merk ik dat rode afneemt. Een pijnlijke plek op de arm welke enige malen per dag wordt ingesmeerd geeft vrij direct al verlichting. Daarnaast dep ik het produkt met een watje op mijn gezicht. Het werkt samentrekkend en is dan een goede tonic voor de overige verzorgingsprodukten.

A.Vogel Symphosan kopen

Je kan A.Vogel Symphosan van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie
Geneesmiddelen > Spieren & Gewrichten & Kneuzingen > Orale inname