€ 14,31

Omschrijving van A.Vogel Solidago Complex

A.Vogel Solidago complex is een homeopathisch geneesmiddel dat wordt toegepast bij een gevoelige blaas, ter verbetering van de nierfunctie en wanneer een verhoogde urine-uitscheiding gewenst is.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
-Voor een goede vochthuishouding
-Wanneer verhoogde urine-uitscheiding gewenst is
-Stimuleert de nieren
-100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Solidago Complex

-Tenzij anders is voorgeschreven, 3x daags 20 druppels voor de maaltijd in wat water innemen.
-Kinderen tot 6 jaar: eenderde van de dosering.
-Kinderen van 6 tot 12 jaar: de helft van de dosering.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Solidago Complex 100 ml
€ 14,31

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel solidago complex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Solidago van Dokter Vogel, is een uitstekkend prduct voor de waterwegen, indien ik wat moeilijkheden heb met het maken van mijn water wacht ik niet tot het erger word en de pij gaat zo direct over zonder naar de dokter re stappen. Dank aan Dokter Vogel Gr. Nicole
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Heb geen last meer van prikkelende blaas, ook veel minder toilet geloop. Vroeger was het echt problematisch, vooral als het kouder werd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product! Geeft bevredigend resultaat zonder hinderlijk te zijn (veelvuldig naar toilet lopen). Heeft geen nadelige gevolgen omdat het kaliumgehalte op peil blijft, wat met andere diuretica soms niet het geval is.

A.Vogel Solidago Complex kopen

Je kan A.Vogel Solidago Complex van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Urinair Comfort
Geneesmiddelen > Homeopathie