A.Vogel Passiflora Complex 80 tabletten

€ 10,25
€ 8,92

Omschrijving van A.Vogel Passiflora Complex

Passiflora complex van  A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat werkt bij innerlijke onrust en stress-situaties, zwakke zenuwen en examenvrees. Vooral aanbevolen als snel effect nodig is en u wel fris en alert wil blijven.

Innerlijke onrust en stress-situaties kunnen invloed hebben op onze prestaties. Geringe spanning is niet erg, bij de meeste mensen helpt dit zelfs om beter te kunnen presteren.

Maar voor sommige mensen is de spanning te veel en wordt het normale functioneren te veel beïnvloed. Met Passiflora complex verdwijnt de spanning en stress, terwijl lichaam en geest toch fris en alert blijven.

- Helpt bij innerlijke onrust en in stress-situaties
- Heel geschikt bij (rij)examens
- U blijft fris en alert
- 100% natuurlijk
- Ook geschikt voor kinderen

Gebruik van A.Vogel Passiflora Complex

Volwassenen : 3 maal daags 1-2 tabletten voor de maaltijd met weinig water innemen.
kinderen van 6 tot 12: de helft van de dosering.
Kinderen tot 6 : een derde van de dosering.

Ingrediënten A.Vogel Passiflora Complex

tablet: 250mg

Het bevat heilzame planten zoals passiebloem (Passiflora incarnata), citroenmelisse (Melissa officinalis) en valeriaan (Valeriana officinalis), allen bekend om hun kalmerende en ontspannende invloed.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 10,25
€ 8,92

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Passiflora Complex

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik ben dit product beginnen gebruiken na contact met de a.vogel-conslente. Ik was enorm rusteloos, was met 1001 dingen tegelijk bezig, sliep slecht en in mijn hoofd was het chaos, ik wilde teveel doen waardoor mijn lichaam uitgeput raakte. Ik neem de passiflora nu ongeveer 3 weken en na de 1e week was het resultaat al duidelijk merkbaar en voelbaar. Er is weer rust in mijn hoofd, waardoor ik ook rustiger omga met de mensen rondom mij. Ik ben veel minder chagrijging en gestresseerd en kan terug genieten van de rust zonder dat ik constant het gevoel heb dat ik constant iets 'moet' doen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Al meerdere plantaardige genomen tegen de stress en nervositeit,maar dit middel werkt langzaam maar zeker. De spanning gaat er meer af. De slaap is beter geworden.Ik had Passiflora complex vroeger reeds genomen, maar zal dit nu blijven innemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Met het Passiflora Complex van Dr. Vogel kalmeer ik gemakkelijk als ik een beetje gestresst ben. Het geeft me snel een rustgevend gevoel en ik kan er gemakkelijker door slapen.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Passiflora Complex kopen

Je kan A.Vogel Passiflora Complex van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie