€ 18,45
€ 16,05

Omschrijving van A.Vogel Passiflora Complex

Passiflora complex van A. Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat werkt bij innerlijke onrust en stress-situaties, zwakke zenuwen en examenvrees. Vooral aanbevolen als snel effect nodig is en u wel fris en alert wil blijven.

Innerlijke onrust en stress-situaties kunnen invloed hebben op onze prestaties. Geringe spanning is niet erg, bij de meeste mensen helpt dit zelfs om beter te kunnen presteren.

Maar voor sommige mensen is de spanning te veel en wordt het normale functioneren te veel beïnvloed. Met Passiflora complex verdwijnt de spanning en stress, terwijl lichaam en geest toch fris en alert blijven.

- Helpt bij innerlijke onrust en in stress-situaties
- Heel geschikt bij (rij)examens
- U blijft fris en alert
- 100% natuurlijk
- Ook geschikt voor kinderen

Gebruik van A.Vogel Passiflora Complex

Volwassenen : 3 maal daags 1-2 tabletten voor de maaltijd met weinig water innemen.
kinderen van 6 tot 12: de helft van de dosering.
Kinderen tot 6 : een derde van de dosering.

Ingrediënten A.Vogel Passiflora Complex

tablet: 250mg

Het bevat heilzame planten zoals passiebloem (Passiflora incarnata), citroenmelisse (Melissa officinalis) en valeriaan (Valeriana officinalis), allen bekend om hun kalmerende en ontspannende invloed.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 18,45
€ 16,05

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Passiflora Complex

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Mijn zoon gebruikt de passiflora tabletten op aanraden van onze huisarts/homeopaat. Deze helpen om zijn nervositeit te verminderen en onder controle te houden. Hij neemt dagelijks een tablet en voelt effectief het kalmerende effect want hij vraagt mij om de tabletten steeds in huis te hebben, dat zegt voor mij genoeg.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Dit product helpt mij zeer goed. Ik ben vaak en snel gestrest. Na het innemen van twee pilletjes bij een opstoot voel ik mij opmerkelijk rustiger. Prima product

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullnonenone
  3/5

  Een goede plantaardige aanvulling. Maar zeker geen wondermiddel waarbij je je na een tijdje veel beter gaat voelen. De oorzaak moet je blijven aanpakken.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Passiflora Complex kopen

Je kan A.Vogel Passiflora Complex van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Rustgevers of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Slapeloosheid, Spanning & Stress
Geneesmiddelen > Homeopathie