Omschrijving van A.Vogel Geriaforce

Ondersteuning voor geheugen en concentratievermogen
Geriaforce van A.Vogel biedt goede ondersteuning ter verbetering van het geheugen. Bovendien bevordert het het concentratievermogen, is het 100% natuurlijk en kan het zonder problemen langdurig worden gebruikt.

Indicatie

 • Ter verbetering van het geheugen
 • Voor behoud concentratievermogen en herinnering
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Geriaforce

Tenzij anders is voorgeschreven, 3x daags 2 tabletten voor de maaltijd met wat water innemen. Het middel bereikt zijn hoogste werkzaamheid wanneer het langere tijd achtereen wordt gebruikt.

Ingrediënten A.Vogel Geriaforce

Japanse tempelboomextract (Ginkgo biloba); vulstof (lactose (melk)); glansmiddel (magnesium- stearaat). Een dagdosering van 6 tabletten bevat de inhoudsstoffen van 2812 mg extract van de bladeren van Ginkgo biloba.

1 tablet = 250 mg

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Geriaforce 80 tabletten
€ 8,65

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel geriaforce

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb dit product gekocht om het geheugen te verbeteren. Alle beetjes helpen hoop ik. Samen met beweging en lezen en actief op internet rond te kijken...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  goed en degelijk resultaten met dit product opgebied vansmering der gewrichten. Na gedurende 3 maanden een zeer sterke verbetering van de soepelhide van de bewegingen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door omstandigheden ben ik nogal vergeetachtig en kan mijn slecht concentreren en dingen onthouden is bar slecht. Nu ik dit product begin te nemen, valt het mij op dat ik het journaal met meer aandacht kan kijken en als ik een boek lees kan ik mij beter concentreren. Heb geen lijstje meer nodig als ik naar winkel stap. Als er iemand iets vertelt tegen mij, blijft het ook hangen in mijn hoofd. Ben enorm blij met dit resultaat. Een echte aanrader.

A.Vogel Geriaforce kopen

Je kan A.Vogel Geriaforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie