€ 17,99
€ 13,85

Omschrijving van A.Vogel Geriaforce

Geriaforce van A.Vogel bevordert de doorbloeding in de hersenen en helpt zo bij het behouden van een goed geheugen en het verbeteren van het geheugen. Geriaforce bevat een extract van verse bladeren van de Japanse tempelboom, de Ginkgo biloba. Deze boom staat er al van oudsher om bekend te helpen voor een goed geheugen. De stoffen stimuleren de doorbloeding in de kleine bloedvaatjes in de hersenen. En als de doorbloeding goed blijft, is er voldoende aanvoer van zuurstof en glucose, de brandstoffen van het hoofd. Dit is van belang voor het behoud van onder andere het concentratievermogen en een gezond geheugen.

Indicatie

 • Ter verbetering van het geheugen
 • Voor behoud concentratievermogen en herinnering
 • 100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Geriaforce

Tenzij anders is voorgeschreven, 3x daags 2 tabletten voor de maaltijd met wat water innemen. Het middel bereikt zijn hoogste werkzaamheid wanneer het langere tijd achtereen wordt gebruikt.

Ingrediënten A.Vogel Geriaforce

Japanse tempelboomextract (Ginkgo biloba); vulstof (lactose (melk)); glansmiddel (magnesium- stearaat). Een dagdosering van 6 tabletten bevat de inhoudsstoffen van 2812 mg extract van de bladeren van Ginkgo biloba.

1 tablet = 250 mg

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 17,99
€ 13,85

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Geriaforce

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Ben zeer tevreden over deze tabletten, ik neem er 2 tot 3 x daags 2 tabletten van voor het eten, sinds een tijdje en mijn geheugen is er enorm op verbetert. Niet dat ik deze naam voor mijn geheugen maar voor een licht geruis in mijn rechteroor en dit is ook veel verbetert. De druk in dat oor is ook enorm afgenomen. Ik zou dit product zeker aanraden voor mensen die te kampen hebben met licht geheugenverlies en voor een goede bloedcirculatie van het hoofd, het kan maar positief bijdragen. Solange

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Door dit produkt te nemen heb ik een betere consentratie en word zo gemekkelijk niet afgeleid ookde vergetelijkheid is reeds iets verminderd sinbds de dag dat ik drie weken geleden het voor heteerst in nam

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Geriaforce kopen

Je kan A.Vogel Geriaforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie