€ 13,91

Omschrijving van A.Vogel Geriaforce

Ondersteuning voor geheugen en concentratievermogen
Geriaforce van A.Vogel biedt goede ondersteuning ter verbetering van het geheugen. Bovendien bevordert het het concentratievermogen, is het 100% natuurlijk en kan het zonder problemen langdurig worden gebruikt.

Indicatie

Bevordert de doorbloeding, verbetert het geheugen en bevordert het concentratievermogen.

Gebruik van A.Vogel Geriaforce

Tenzij anders is geadvisserd 3x daags 15-20 druppels, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd met wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken.
Wij adviseren u deze druppels minimaal 2 tot 4 weken achtereen te gebruiken voor het meest optimale effect.

Ingrediënten A.Vogel Geriaforce

Japanse-tempelboomextract (Ginkgo biloba) 100%.
Een dagdosering van 3x 15-20 druppels bevat de inhoudsstoffen van 2250-3000 mg Japanse-tempelboomextract.
Alcoholgehalte ca. 70% v/v

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Geriaforce 100 ml druppels
€ 13,91

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel geriaforce

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan alleen maar goede dingen zeggen, wil weer een kuur doen, ongeveer 6 weken. Ik kan het iedereen aanraden, zelfs om geheugenverlies te voorkomen, Bedankt voor zo'n goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geriaforce, een A. Vogel product, dat mij bij bepaalde klachten verlichting kan geven. Ik heb de indruk dat mijn migraineaanvallen minder heftig en gemakkelijker te verdragen zijn!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is een beetje bitter en bevat teveel alcohol. Het is ons door onze dierenarts aanbevolen, als remedie voor de aanvallen van onze Jack Russell. We wachten nog even af, maar tot nu is hij al 4 weken vrij van aanvallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is een beetje bitter en bevat teveel alcohol. Het is ons door onze dierenarts aanbevolen, als remedie voor de aanvallen van onze Jack Russell. We wachten nog even af, maar tot nu is hij al 4 weken vrij van aanvallen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is een beetje bitter en heeft teveel alcohol. Het is door onze dierenarts aangeraden voor onze Jack Russell, tegen aanvallen. We moeten nog afwachten, maar hij heeft al 4 weken geen aanvallen meer gehad!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is een beetje bitter en bevat teveel alcohol. Onze dierenarts heeft het ons aanbevolen voor Jack Russell, tegen zijn aanvallen. We wachten nog even af, maar nu is hij toch al weer 4 weken verlost van zijn aanvallen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef mijn moeder dit product al 3 jaar. Ze heeft vasculaire dementie. Ik heb met dit product enkel met de beste ervaringen voor de doorbloeding gehad en kon daarbij het verloop van de aandoening duidelijker langzamer maken. Geriaforce wordt uitstekend verdragen en heeft geen bijwerkingen. Ik beveel ook het boek van A. Vogel (de kleine doctor) aan. Ik vind (en heb dit onderzocht) dat er geen vergelijkbaar product is met zulke zuiverheid.

A.Vogel Geriaforce kopen

Je kan A.Vogel Geriaforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie