€ 7,99
€ 7,19
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van A.Vogel Gastronol

A.Vogel Gastronol is een homeopathisch geneesmiddel dat wordt toegepast bij incidentele maagpijn, zuurbranden en een opgeblazen gevoel. De werkzaamheid van dit homeopathische middel is door het College ter beoordeling van geneesmiddelen niet met wetenschappelijke criteria beoordeeld. De tabletten worden verpakt in een potje met een inhoud van 200 stuks.

Gebruik van A.Vogel Gastronol

Tenzij anders is voorgeschreven, 3-5x daags 2-3 tabletten in de mond uiteen laten vallen.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: de helft van de dosering. Indien noodzakelijk kan het middel langdurig worden toegepast. Bij het aanhouden van de klachten is het verstandig een arts te raadplegen.

Ingrediënten A.Vogel Gastronol

Elke tablet bevat:
Medicinale ingrediënten: Aesculus hippocastanum 4X, 8X Alumina, Argentum nit 4X, Bryonia 4X, Colocynthis 4X, Nux Vomica 4X. Nonmedicinal bestanddelen: lactose, magnesiumstearaat, zetmeel.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 7,99
€ 7,19
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Gastronol

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik heb dit product geprobeerd, het smelt zeer snel op de tong en ik heb een werkelijke verlichting gevoeld. Ik raad het sterk aan mensen aan die lijden aan maaglasten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Even doeltreffend tegen maagproblemen als medicijnen op basis van aluminium die een verschrikkelijke smaak aan voeding geven, en veel goedkoper.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Producten van Dr Vogel zijn ons bekend voor decennia. Gastonol hebben we niet in ons medicijnkastje. Sinds ik een opgeblazen gevoel heb na het eten, kan ik melden dat Gastronol wonderwel werkt na enige tijd nemen en nu ben ik opgelucht. Het product heb ik dadelijk 2 keer besteld en kan het niet meer missen, daar het heel goed werkt.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Gastronol kopen

Je kan A.Vogel Gastronol van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Darmstoornissen > Verstoorde Darmflora
Geneesmiddelen > Darmstoornissen > Krampen
Geneesmiddelen > Homeopathie